Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šimkovičová ohovárala Podzámsku: Nemá prsia!

Martina Šimkovičová ohovárala Elenu Podzámsku. Zobraziť galériu (6)
Martina Šimkovičová ohovárala Elenu Podzámsku.

BRATISLAVA – Natrela jej to! Markizácka moderátorka Martina Šimkovičová (38) si v nedeľňajšej dokrútke z tanečnej šou nedala servítku pred ústa. Rypla si do veľkosti pŕs svojej kolegyne z Let´s Dance 4 Eleny Podzámskej (38). Topky.sk zisťovali, čo mala uštipačná poznámka na herečkinu adresu znamenať.

Moderátorka markizáckeho spravodajstva Martina Šimkovičová si v nedeľňajšom kole tanečnej šou zobrala na mušku kolegyňu Elenu Podzámsku. Najprv ju pred televíznymi divákmi vychválila, no vzápätí jej poriadne naložila. „Eňa má nádherné nohy, ale zase nemá prsia. Ja mám zas prsia, ale nemám nohy,“ povedala v dokrútke Šimkovičová. Urobila tak z dôvodu, že im tvorcovia šou nariadili, aby povedali niečo negatívne o svojich celebritných konkurentoch.

Topky.sk preto zaujímalo, ako Martininu poznámku vníma Podzámska. Dotkla sa jej? „To je v pohode. My sme si mali v dokrútkach vymyslieť niečo vtipné na ostatných účinkujúcich. Bola to čistá recesia. S Maťkou mám výborný vzťah, sme kamošky. Viem, že to vravela zo žartu. Zabavili sme sa na tom,“ prezradila nám herečka, ktorá zo svojich pŕs vraj nemá žiadne komplexy. „Absolútne nie, naopak. Odkedy sa zo mňa stala žena, som s tým zmierená. Neviem si predstaviť, že by som mala veľké prsia,“ úprimne priznala Podzámska.

V súvislosti s touto "kauzou" sme oslovili aj plavovlasú markizáčku. „V prvom rade som si robila srandu sama zo seba. Elenka o tom vedela, sme kamarátky. Nikoho som nechcela uraziť. Ani iné ženy, ktoré nemajú prsia. Jednoducho sme si mali vymyslieť niečo zlé na kolegov a ja som na Elenku nič zlé nevedela povedať. My si z toho obe uťahujeme. Malo to vyznieť vtipne, nie urážajúco. Pokojne by som jej nohy vymenila za svoje prsia. Každý máme na sebe niečo, čo sa nám nepáči. Nie sme dokonalí,“ vysvetlila Šimkovičová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu