Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šok! Krainová zmenila históriu Let´s Dance: V tejto šou končím!

Simona Krainová sa neubránila slzám Zobraziť galériu (12)
Simona Krainová sa neubránila slzám

BRATISLAVA – Toto sa v slovenskom Let´s Dance ešte nestalo! Simona Krainová (37) odstúpila vo včerajšom 6. kole zo súťaže. Jej rozhodnutie šokovalo nielen moderátorov, ktorí boli zo situácie zmätení, ale aj réžiu. Prenos sa teda musel nečakane skončiť a Horúčka nedeľňajšej noci sa nevysielala.

Plavovláska včera zatancovala posledná a aj naposledy. Potom, ako na parkete predviedla zvodnú rumbu, šokovala publikum, porotu, moderátorov, tvorcov šou a tiež divákov. „Chcela by som niečo povedať, než začne porota. Dnes je to pre mňa posledný tanec. Pretože mi to zdravotné dôvody nedovoľujú. Priťažilo sa mi a nejde to ďalej. Chcela som zatancovať aspoň pre vás tu. Ďakujem, boli ste úžasné publikum. Ďakujem porote a Erikovi,“ zneli slová z úst modelky, pričom sa jej do očí tisli slzy.

Ľudia prítomní v sále sa postavili zo stoličiek a začali jej tlieskať. Zo zákulisia zbehli dole ostatné tanečné páry a začali Simonu na rozlúčku objímať. „Ospravedlňujem sa, že som takto prerušila priamy prenos. Chcela by som ostatným dopriať, aby si to užívali, pretože sú zdraví,“ vysvetľovala Simona príčinu, kvôli ktorej sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v šou. Už dlhšie mala problémy so zraneným členkom.

Z jej rozhodnutia však bol vykoľajený aj taký skúsený moderátor ako Martin Pyco Rausch. „Neviem, či možno takúto súťaž prerušiť napriek tomu, čo Simona povedala,“ znelo z jeho úst, pričom si pridržiaval slúchadlo v uchu a čakal na pokyny z réžie. Adela potvrdila jeho slová a tiež čakala, čo sa bude diať. Aby získala čas, vyzvala porotu, aby napriek vzniknutej situácii zhodnotila Simonin tanečný výkon.

Ako prvý sa dostal k slovu predseda Jozef Bednárik. Z celej situácie bol dojatý. „Simona neplač, ja potom tiež plačem,“ povedal so zovretým hrdlom. V ďalšej vete mu dokonca preskočil hlas. „Neviem, prečo som dojatý,“ zareagoval a dokončil svoje hodnotenie. Po ňom nasledovala zvyšná trojica odborníkov.

Keď dozneli ich slová, vzal do rúk spontánne iniciatívu herec Andy Hryc. Ten sa ešte snažil Simonu presvedčiť, aby v hre zostala. No nepodarilo sa. „Dlho som to zvažovala. Aj kvôli Erikovi, pretože keď odstúpim ja, tak musí aj on. Erik mi však povedal sám ešte minulý týždeň, že by som mala skončiť. Som však rada, že som sa mohla tejto šou zúčastniť,“ vyjadrila sa. Na jej slová zareagovala Adela Banášová stroho: „My sme prekvapení.“ Slovo následne prevzal Pyco, ktorý položil Krainovej otázku: „Simona, aby sa potvrdili pravidlá, odstupuješ z tejto súťaže?“ Na to blondínka jednoznačne odvetila: „Áno“.

Netradičný záver relácie definitívne ukončila moderátorská dvojica slovami, že museli improvizovať, pretože sa niečo podobné v histórii ani jednej série slovenského Let´s Dance nestalo. Televíznych divákov oboznámili o tom, že sa hlasovanie nezastavilo a všetky esemesky, ktoré prišli, sa automaticky prirátavajú párom do ďalšieho kola. A rovnako tak aj body poroty.

V súvislosti s Krainovej odstupom sa vynára otázka, či to naozaj urobila kvôli problémom s členkom. Už dlhšie sa totiž špekuluje, že je modelka tehotná. A hoci to ona sama nepotvrdila, ľudia z jej okolia áno. Je preto logické, že sa rozhodla kvôli bábätku s tancom seknúť. V rozhovore pre topky.sk už pred takmer tromi týždňami tvrdila, že zo šou odstúpi.

Ako vznikali v Let´s Dance účesy Simony Krainovej? Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu