Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tvrdé útoky na Chodúra: Si trápny a spievaš ako starec!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (5)
Martin Chodúr

BRATISLAVA/OSTRAVA – Začiatky sú ťažké! Víťaz prvej Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (20) len pred pár dňami vydal svoj prvý singel. Na adresu tejto skladby sa však už stihla spustiť lavína negatívnych reakcií. A neprajníci si rozhodne nekladú servítku pred ústa!

Po tom, ako sa v rádiovom éteri objavila Chodúrova prvotina s názvom Let´s Celebrate, mu poslucháči na tzv. fanpage istého slovenského rádia poriadne “nakladajú.“

„Nepáči sa mi to. On má taký nemoderný hlas... taký o ničom,“ znie jedna z negatívnych reakcií na adresu víťaza speváckej súťaže. „Len kopíruje umelcov. Je to bez vlastného štýlu,“ pridávajú sa ďalší, ktorí komentujú aj spevákov výzor.

V súvislosti s týmito tvrdými reakciami sme zisťovali, či to Chodúra neodradí od ďalšej tvorby. „Umelec musí byť voči tomu skrátka obrnený,“ reagoval na nepríjemne ohlasy spevákov manažér Matej Drlička. „Píšu to zrejme ľudia, ktorí ešte nič nedokázali,“ dodal v Martinovom mene, pričom neprajníkom odkázal, že je spevák zaneprázdnený nahrávaním ďalších skladieb.

Ľudia tiež Chodúrovej piesni vytýkajú, že sa v mnohom podobá na tvorbu Toma Jonesa, ktorý je jeho idolom. Drlička tvrdí, že to nie je nič neobvyklé. „V histórii hudby je to stále tak, každý na niekoho nadväzuje. Je to však Martinova melódia, jeho text, autorsky sa na tom podieľal len on sám,“ nešetril chválou na adresu svojho zverenca. So superstaristovou tvorbou sú vraj spokojní aj hudobní odborníci. „Lucka Bílá je z toho nadšená,“ uzavrel tému kritiky rodáka z Ostravy.

VIDEO: Vypočujte si skladbu Martina Chodúra s názvom Let´s Celebrate a zahlasujte, či sa vám páči, v ankete pod článkom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu