Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Chodúr: O priateľke už zrazu nechce hovoriť! Rozišiel sa s ňou?!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (3)
Martin Chodúr

BRATISLAVA – Je poriadne vyťažený! Martin Chodúr (20) po víťazstve v Česko Slovenskej SuperStar neustále koncertuje. Hoci sa mu po pracovnej stránke darí, v súkromí je to horšie. Podľa našich informácií sa totiž jeho zaneprázdnenosť podpísala pod rozchod s dlhoročnou priateľkou Miškou.

Mladý spevák Martin Chodúr sa počas trvania Česko Slovenskej SuperStar netajil tým, že má niekoľko rokov priateľku. S radosťou sa s ňou nechával fotiť a pred kamerami rozprával, ako sa majú radi. To sa však zmenilo, pretože necelé dva mesiace po skončení šou už o svojej polovičke nechce hovoriť.

Podľa našich informácií je dôvod ten, že už netvoria pár. Nie však kvôli nedávnym špekuláciám o Martinovej údajnej nevere, ale kvôli spevákovej pracovnej vyťaženosti. Skrátka, na svoju polovičku nemá čas. „Mám 26 koncertov vo februári,“ priznal nám na nedávnom Bratislavskom Bále Chodúr, ktorý prišiel na spoločenskú akciu pracovne.

Keď sme sa ho pri tejto príležitosti spýtali na rozchod s Miškou, začal sa z odpovede vykrúcať a úmyselne sa jej vyhol. „Samozrejme, vidíme sa málo. No teraz som v takej fáze, kedy sa snažím svoje súkromie oddeliť od profesie. Nerád hovorím o rodine a priateľke. Ja som v poriadku,“ povedal nám rodák z Ostravy, ktorý dokonca aj nedávny deň zamilovaných strávil pracovne a bez svojej priateľky. Zrejme je len otázkou času, kedy Chodúr oficiálne potvrdí rozchod.

Sledujte TOPKY TV: Chodúr o príprave cédečka a o tom, čo ho čaká.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu