Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Definitívne potvrdené: Chodúr odkopol frajerku!

Martin Chodúr už s Michaelou netvorí pár. Zobraziť galériu (5)
Martin Chodúr už s Michaelou netvorí pár.

PRAHA – Krízu neustáli! Martin Chodúr (20) počas Česko Slovenskej SuperStar tvrdil, že láska hory prenáša. Dlho mu však toto presvedčenie nevydržalo. Krátko po víťazstve v speváckej šou totiž svoju priateľku Michaelu opustil.

Zmenila ho sláva?! Ako topky.sk informovali už vo februári, so vzťahom prvej Česko Slovenskej SuperStar to vôbec nebolo ružové. Martin Chodúr totiž zrazu nechcel o svojej priateľke Michaele nič hovoriť.

Tajomné mlčanie bolo predzvesťou konca. „Áno, je to pravda. S Mišou sme sa rozišli,“ povedal spevák českému denníku Aha!. Podľa jeho slov išlo o vzájomnú dohodu. „Nemal som na ňu vôbec čas a koniec vzťahu bol najlepším riešením,“ dodal. Zdá sa teda, že uprednostnil kariéru a slávu pred harmonickým partnerstvom.

Ešte počas SuperStar Martin tvrdil, že im to s Michaelou výborne klape. Zaujímavé však je, že toto vyjadrenie po rozchode spochybňuje. „Ani vtedy to nebolo najideálnejšie. Len sme dúfali, že po skončení súťaže sa to zlepší. Bohužiaľ, nestalo sa tak,“ vysvetľuje v českom denníku Aha!. S expartnerkou sa však Chodúr aj naďalej stretáva. Ako tvrdí, zostali kamarátmi. Žeby si nechával zadné vrátka otvorené?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu