Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Osbournova manželka: Implantáty z poprsia podhodí Ozzymu!

Sharon Osbourne Zobraziť galériu (4)
Sharon Osbourne

LONDÝN – Silikóny sa jej zunovali! Hrudník manželky známeho rockera Ozzyho Osbourna (61) sa podľa najčerstvejších správ už čoskoro dočká úpravy na „normálnu“ veľkosť. S implantátmi má však Sharon (57) vlastné plány – svojmu miláčikovi ich hodí na stôl. Vraj mu ešte poslúžia!

Na staré kolená už o veľké vnady nestojí! Televízna hviezda, ktorá sa momentálne pýši poprsím veľkosti 34DD si onedlho už opäť ľahne chirurgovi na stôl. S blížiacim sa dôchodkom totiž zatúžila po prirodzenosti – bude sa teda zmenšovať. Ako však prezradila v pondelňajšom vydaní Today Show, jej zákonná polovička si na silikónové implantáty bude môcť siahnuť aj naďalej!

Z umelých pŕs netradičný darček? Zdá sa, že Sharonina fantázia v tomto smere naozaj nepozná hraníc – jej implantáty vraj skončia na Ozzyho stole... Ako ťažidlá na dokumenty!

„Je to pravda,“ odpovedala britská celebrita na otázku ohľadom šíriacich sa klebiet. V kuloároch sa totiž o tom, že pôjde pod skalpel, hovorí už dlhšie. Ako však Sharon dodala, jej silikóny určite neskončia vyhodené v koši. Daruje ich totiž manželovi: „Sú lepšie na jeho stole ako na mojej hrudi. Sú odporné!“

Chirurgický zákrok je naplánovaný na júl a jeho výsledkom by mali byť vnady menšie o celé dve veľkosti. K tomu, že svoj súčasný tvar hrudníka doslova nenávidí, sa Sharon priznala už dávnejšie. Vtedy ho dokonca prirovnala k vodnej posteli a čudovala sa, že poslednú operáciu vôbec podstúpila. Keďže za plastiky už celkovo „vysolila“ cez 300 tisíc eur, má naozaj čo ľutovať!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu