Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Plastiková Heidi Montag: Tieto „melóny“ strážilo šesť telesných strážcov!

Heidi Montag Zobraziť galériu (11)
Heidi Montag

LAS VEGAS – Svojimi vnadami zahanbí aj Pamelu! Väčšina ľudí sa z Heidi Montag smeje, ona je však svojimi obrovskými prsiami nadšená. Svoje dva „poklady“ hrdo predviedla v trblietavých bikinách. A asi sa o ne poriadne bála – sprevádzalo ju totiž šesť osobných strážcov!

Je zo seba hotová! Hviezdička amerických reality show Heidi Montag prvýkrát predviedla svoje nové telo v plavkách – a to v meste hriechu, v Las Vegas. Hoci má veľa kritikov, trému pred odhalením svojich upravených kriviek nemala. „Nie som nervózna. Cvičila som naozaj tvrdo a prežila som veľa, takže som dokonale pripravená na tento okamih,“ zdôverila sa blondínka, ktorú sprevádzal aj jej manžel, Spencer Pratt. Zdá sa však, že čo sa týka svojej bezpečnosti, spoľahnúť sa na neho nemôže. Naopak, radšej si zaistila nie jedného či dvoch, ale hneď šiestich osobných strážcov! Heidi, naozaj myslíš, že si až taká hviezda?

Nádejná speváčka sa minulý rok dostala do povedomia vďaka desiatim plastickým operáciám, ktoré podstúpila v jediný deň. Po týchto zákrokoch sa z nej stal prototyp plastikovej krásy. A hoci mnoho ľudí jej zmenu kritizuje a smeje sa z nej, Heidi je so sebou zrejme naozaj spokojná. Aj tak jej však trvalo dosť dlho, kým sa odhodlala vyjsť v plavkách medzi ľudí. Doteraz sa totiž sporo odetá predvádzala len v súkromí fotografického štúdia.

Platinovú barbinu preslávila reality show The Hills, dnes sa však nevie dočkať odchodu. „Vďaka Bohu, že už sa blíži koniec. Myslím, že sme na to všetci viac ako pripravení,“ vzdychla si. Má vraj rozbehnutých veľa iných projektov. Dúfajme, že sa nechystá na ďalšie plastiky!

Plastiková Heidi Montag: Tieto
Zobraziť galériu (11)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu