Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Paris Hilton: Pred dedkovými očami pretŕčala dekolt!

Paris Hilton vystavila pre dedkom bujné vnady Zobraziť galériu (16)
Paris Hilton vystavila pre dedkom bujné vnady

LOS ANGELES – Vytasila ženské zbrane! Zdá sa, že Paris Hilton (29) veľmi dobre vie, ako ulahodiť oku postaršieho pána. Tento týždeň sa totiž líškala svojmu starému otcovi – z plochej hrude vyčarovala bujný dekolt a po celý čas sa Barrona (82) držala ako kliešť!

Pre dedičstvo urobí naozaj všetko! Hollywoodsku boháčku paparazzi odfotili uprostred týždňa v losangelskej reštaurácii Dan Tana's, kam si vyšla na večeru so svojím dedom a ďalšími členmi rodiny. Zaujímavé na tom je, že pred objektívom si hrdo zapózovala iba s Barronom. V dlhých čiernych šatách so striebornou potlačou a obrovským výstrihom mu tak zrejme chcela dokázať, že za niečo predsa len stojí – keď už nič iné, priláka aspoň pozornosť médií!

Na spomínanom rodinnom stretnutí chýbal Parisin snúbenec Doug Reinhardt. Hoci veľkolepá svadba sa mala uskutočniť už tento rok, k slávnosti zrejme vôbec nedôjde. Blonďavá Barbie totiž potvrdila rozchod, ktorý vraj trvá už viac ako dva týždne. Treba však podotknúť, že u Paris si žiaden milenec nemôže byť istý, na čom vlastne je. Aj odkopnutého Douga už totiž raz do svojho prepychového života prijala späť!

Výstavným dekoltom chcela Paris zrejme zabojovať o nejaké to percento z miliardového dedičstva dedka Hiltona. Zatiaľ to totiž vyzerá tak, že sa jej po Barronovej smrti veľa neujde. Vitálny deduško totiž ešte v roku 2007 spísal závet, v ktorom až 97% svojho majetku odkázal charite. Reagoval tak na vyčíňanie svojej vnučky Paris, ktorá sa ocitla vo väzení za šoférovanie pod vplyvom alkoholu, čím poškvrnila meno rodiny. Ktovie však, či o svojej zmene k lepšiemu dedka presvedčí práve odhalenými vnadami!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu