Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krainovej nešťastné zranenie: Už v Let´s Dance dotancovala?!

Simona Krainová Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová

BRATISLAVA - Riskuje zdravie! Účasť modelky Simony Krainovej (37) v tanečnej súťaži sa skomplikovala. Trápi ju totiž nepríjemné zranenie. Odporúčania lekárov sú jej však ukradnuté!

Nevzdáva sa! Po absolvovaní röntgenového vyšetrenia, lekári zistili, že Krainová si presilila členok. Má v ňom natrhnuté väzy. Napriek tomu, že jej naordinovali pokoj a oddych, ona naďalej bezhlavo trénuje na ďalšie kolo Let´s Dance!

„Dala som si oddych len jeden deň, v nasledujúci večer som už trénovala,“ priznala pre portál idnes.cz modelka. S tanečným partnerom Erikom Ňarjašom už spolu prechádzali choreografiu tanga, ktoré ich najbližšie čaká. „Je to našťastie jeden z tých pokojnejších tancov, mohla by som to zvládnuť,“ nestráca nádej Simona.

Aj keď lekári blondínku nadopovali liekmi proti bolesti, nevylučujú, že sa jej stav môže ešte zhoršiť. „Ak sa tak stane, musím na tancovanie zabudnúť,“ priznala Simona, ktorá si vďaka presileniu môže privodiť aj ortézu. „Pevne verím, že to zvládnem,“ nádeja sa tanečníčka, ktorá aj v prvom vyraďovacom kole mala namále.  

 

Viac o Simone Krainovej TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu