Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skrúcaný musel Let´s Dance opustiť: Doplatil na škandalóznu minulosť!

Štefan Skrúcaný si už so svojou partnerkou v súťaži nezatancuje
Štefan Skrúcaný si už so svojou partnerkou v súťaži nezatancuje

BRATISLAVA – Mal to byť veľký návrat, ale... Tretie kolo súťaže Let´s Dance 4 bolo osudným pre tanečný pár - Štefan Skrúcaný (50) a Mirka Kosorínová (26). Napriek tomu, že ich výkon zožal pochvalu, šou museli opustiť. Sú dôvodom neúspechu hercove „hriechy“ z minulosti?!

Porota to mala ťažké! Spoločne s vyradeným párom zabojovali o postup do ďalšieho kola aj Roman Pomajbo a Natália Glosíková, ktorým bola šťastena očividne viac naklonená. Odborníci sa netajili tým, že vybrať jeden z tak dobrých párov, je náročné.

Svojsky to vyriešil aj Bednárik. O jeho dvoch hlasoch rozhodli lístočky s menami súťažiacich. Vytiahol si Pomajba a Glosíkovú. Spoločne s hlasmi Zděnka Chlopčíka a Dagmar Hubovej ich to posunulo do ďalšieho kola.

Napriek tomu Štefan ťažké srdce na porotu nemal. „Rozhodli tak diváci. Po bodovaní poroty sme boli na štvrtom mieste. To, že sme vypadli záviselo od diváckych esemesiek,“ povedal v rozhovore pre topky.sk po skončení prenosu. 

Ako dôvod svojho konca v súťaži uviedol Skrúcaný nízke sympatie v očiach divákov. Potvrdzujú to aj jeho slová tesne po nemilom verdikte. „Keby som si v posledných rokoch prečítal to, čo o mne písali, tiež by som si hlas neposlal,“ priznal, pričom narážal na pár momentov zo svojej "hriešnej" minulosti. „Chcel som len ukázať, že sa dá žiť normálny a pohodový život aj keď máte problémy,“ dodal herec na záver.

Skrúcaneho prešľapy

Azda najväčším míľnikom v živote zabávača bola tragická nehoda z roku 2004. Kvôli rýchlej jazde autom usmrtil staršiu dôchodkyňu. Okrem súdnych opletačiek nasledovali aj ťahanice v médiách. Zdalo sa, že herec spadol až na samotné dno.

Po tragickej nehode nasledoval krach manželstva. Skrúcaný a herečka Zuzana Tlučková tvorili pár zhruba 22 rokov a mali spoločne dvoch synov. Ideálna rodinka, keby Štefan nepodvádzal manželku s mladou redaktorkou Dominikou Lukáčovou. Nasledoval rozvod. Verejnosť sa postavila na stranu Tlučkovej a Štefan v očiach verejnosti naďalej klesal.

Zlatým klincom bolo erotické video. Zábery zachytávajúce herca a jeho milenku v situácii, ktorá nepatrí na verejnosť, obleteli celé Slovensko. To Štefanovi na sláve ozaj nepridalo...

Mala to byť cesta späť na výslnie, ale diváci obľúbeného herca 90tych rokov nepodržali. Zdá sa, že Slovensko je ešte stále konzervatívny národ, ktorý Skrúcanemu jeho prešľapy jednoducho odpustiť nedokáže.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu