Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Erotika v Let’s Dance: Bozk na prsia, ruky v rozkroku...!

Marek Vašut, Martina Šimkovičová a Eva Máziková predviedli aj trochu erotiky. Zobraziť galériu (12)
Marek Vašut, Martina Šimkovičová a Eva Máziková predviedli aj trochu erotiky.

BRATISLAVA – Pritvrdili! Tanečné páry v markizáckej šou sa rozhodli do svojich choreografií zaradiť eroticky ladené prvky. A tak sme mohli vidieť ruky Evy Mázikovej (60) v rozkroku jej partnera, či dlane Tomáša Antálka (22) na prsiach Martiny Šimkovičovej (38). Najodvážnejší bol Marek Vašut (49), ktorý dokonca svojej tanečnici poďakoval bozkom na prsník.

Bojujú všetkými zbraňami! Rumba je vraj najerotickejším tancom, no páry v Let’s Dance vylepšili v druhom kole šteklivými prvkami aj štandardný quickstep. Martina Šimkovičová sa nechala dokonca obchytkávať pred očami svojho manžela! Tomáš Antálek jej totiž siahol na obe prsia. „Nechal sa uniesť a partnerka to neovplyvní,“ povedala Martina po odtancovaní v zákulisí.

V inom páre to ale bola žena v úlohe toho, kto „obťažoval“. Temperamentná Eva Máziková si evidentne vôbec nerobí hlavu z toho, že jej pridelili o 37 rokov mladšieho partnera Štefana Čermáka. Pralinke – ako ho prezýva – dokonca pokojne siahla medzi nohy. Ako sa zdá, oproti minulému kolu pritvrdila. V prvej časti si totiž dovolila iba „útok“ na jeho pozadie.

Marek Vašut sa, naopak, rozohnil mimo choreografie. Po „rozstrelovom“ tanci bol už zrejme zmierený s osudom a chcel sa Ivane Surovcovej poďakovať za jej snahu. A urobil to svojským spôsobom! Vlepil jej pusu priamo na prsník. Nakoniec to bol naozaj on, kto zo súťaže vypadol. Nechajme sa prekvapiť, akými erotickými vsuvkami nás ešte prekvapia zostávajúce páry.

Tieto, ale aj pár ďalších sexi momentov nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu