Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Verešová v gaťkách: Tancuj, tancuj, vykrúcaj, hlavne riťku nakrúcaj!

Takto Andrea vrtela zadočkom Zobraziť galériu (7)
Takto Andrea vrtela zadočkom

BRATISLAVA – Zavrtela zadočkom! Modelka a dvojnásobná mamička Andrea Verešová (29) vie, že keď sa vyzlieka, tak to chce štýl. Dôkazom môže byť jej nedávne fotenie pre pánsky magazín. Počas neho sa pred kamerami pretŕčala takmer nahá a neodpustila si aj pomerne úsmevný „taneček!“

Poriadne sa odviazala! Ťahákom aktuálneho vydania pánskeho magazínu v Čechách sú šteklivé fotografie brunetky, na ktorých je len sporo odetá v spodnej bielizni.

Modelka bola pri tvorbe šteklivých snímok uvoľnená. Počas nakrúcania reportáže z fotenia sa pred kamerami českej televízie Prima jašila ako malá. Po vstupe do miestnosti folklórne zamávala rukami do objektívu a následne na to si ich založila vbok. A predviedla aj to, aké dokáže urobiť točky!

Modelke schválil fotenie odvážnych záberov jej manžel Daniel Volopich. „Hovorí, že som krásna. Viac, než kedykoľvek predtým. Vraj by to bola škoda nevyužiť,“ prezradila Andrea v rozhovore pre českú reláciu Top Star. A Volopich má pravdu! Postavičku, akou sa môže pochváliť táto modelka po dvoch deťoch, by jej mohla každá žena závidieť. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu