Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brad Pitt a Angelina Jolie: Pravda o ich rozchode!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES - Ako to vlastne je? Rozchádza sa známy pár, alebo sú všetky správy o rozpade ich vzťahu len novinárskou kačicou? Topky pre vás zisťovali, ako situácia vyzerá dnes a aké názory majú na ich rozchod rodinní príslušníci.

Sú stále spolu! Najznámejší šoubizový server TMZ potvrdil, že Angelina s Bradom stále tvoria pár. Jeden zo zdrojov blízky obom hercom doslova povedal, že správy o ich rozchode sú „kravina“. Médiá sa pretekajú v tom, kto prinesie čerstvejšie a dôveryhodnejšie novinky a v honbe za nimi sa neváhajú obracať aj na rodinných príslušníkov oboch strán. Zatiaľ čo Angelinina rodina nie je veľmi zhovorčivá, tá Bradova sa netají rozdielnosťou svojich názorov.

Denník The Sun sa s odvolaním na dobre informované zdroje vyjadril, že Bradov brat Doug slávneho herca v rozchode podporuje. Jeho matka Jane však zastáva opačný názor. Napriek tomu, že jej Angelina nikdy neprirástla k srdcu tak ako Jennifer Aniston, chce aby s ňou jej syn ostal.  „Jane chce to najlepšie pre svojho syna a svoje vnúčatá a Angie prisľúbila, že sa s ňou stretne,“ informoval denník Daily Mail.

Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že rodiny oboch hercov k sebe nehoria príliš veľkými sympatiami, práve naopak. Vzťah medzi nimi vraj vyzerá ako „príbeh nerozhodnosti, žiarlivosti a nenávisti“.

Čo Angelinu s Bradom spája :
- Šesť detí (tri adoptované a tri vlastné)
- Spoločné majetky v hodnote miliónov dolárov
- Vzájomná erotická príťažlivosť

Čo Angelinu s Bradom rozdeľuje:
- Angelinina nechuť k monogamii
- Bradove kontakty s exmanželkou Jennifer Aniston
- Rozdielne názory na vzťah a manželstvo

Angelina s Bradom možno majú svoje problémy, no nikdy im nechýba pre celebritný pár potrebný štýl - viac o hviezdnej dvojici čítajte tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu