Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Špinavá kniha o Angeline: Mala románik aj so ženatým Mickom Jaggerom!

Angelina Jolie a Mick Jagger Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie a Mick Jagger

LOS ANGELES – A je to vonku! Zdá sa, že o Angeline Jolie predsa len existujú veci, ktoré o nej ľudia ešte nevedia. Nebude to však trvať dlho – na svetlo sveta sa totiž dostane kniha, ktorá odhalí najväčšie pikošky o jej milostom živote. Vrátane romániku s Mickom Jaggerom!

Angelina, Angelina, pravda sa ukázala! Zdá sa, že manželstvo hercov Angeliny Jolie a Brada Pitta bude podrobené ďalšej skúške! Spisovateľka Jenny Paul sa totiž rozhodla, že preskúma súkromný život sexi hviezdy a svoj výsledok predloží celému svetu. A veru je si čo prečítať! Čitatelia sa dozvedia napríklad to, ako si Angelina užívala s rockovou hviezdou Mickom Jaggerom. Mladá Angie totiž v roku 1997 účinkovala vo videoklipe skupiny Rolling Stones "Anybody Seen My Baby" a vtedy zrejme upútala pozornosť frontmana Micka. Na tom by nebolo nič hrozné, keby nebol ešte ženatý s modelkou Jerry Hall!

Angelina vo videoklipe “Anybody Seen My Baby?“

Hviezda filmu Tomb Rideer zas vraj nebola voľná keď prvýkrát stretla Brada Pitta. V tom čase údajne randila so svojim exmanželom Jonnym Leem Millerm a hercom Ralphom Fiennesom. A to ešte nespomíname jej predchádzajúci lesbický pomer s modelkou s japonskými koreňmi Jenny Shimizu.

Spisovateľka Jenny Paul zhromažďovala informácie pre svoju knihu celých šesť rokov a medzi zdrojmi uvádza napríklad dnes už zosnulú Angelininu matku Marcheline Bertrand či jej dôverníčku Texas Terri. „Tieto odhalenia o Angeline a Bradovi zatrasú Hollywoodom,“ sľubuje autorka. Okrem milostných pletiek prezrádza aj to, že hviezdny pár chce mať údajne až trinásť detí. Séria adopcií a pôrodov v dvojici Pitt – Jolie tak podľa všetkého ešte neskončila!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu