Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Model: Na Pereši bude peklo!

Pavol Petrík Zobraziť galériu (4)
Pavol Petrík

BRATISLAVA - Čerstvo vyhodený finalista reality show Mojsejovci Pavol Petrík (23), alias Model, svojim bývalým kolegom z domu na Pereši nezávidí! Vo vile košických boháčov sa podľa neho tá pravá reality show začne až teraz. "Ponorková choroba bude gradovať! Nezávidím to nikomu, kto tam zostal," tvrdí.

Posledným, ktorému sa v markizáckej reality show Mojsejovci ušiel čierny Peter, je košický fešák Model. V stredu ho v priamom prenose z hry vypoklonkoval aktuálny žolík Milan Schmidt (46), prezývaný Jožo Ráš.

Podľa Modela bola účasť v hre dosiaľ "pohodička", no po zrušení trojdňovej regenerácie v dunajskoklátovskom penzióne začne na Pereši peklo. Ponorková choroba bude gradovať. Tie tri dni každému pomohli. Teraz budú všetci stále spolu, a to už bude iná káva!

Nezávidím im to," prízvukuje Košičan. Modelovým typom na odstrel v ďalšom kole je Guru. "Má vnútorný problém, ale ak sa spamätá, môže to ešte aj vyhrať." Študenta Strojníckej fakulty v Košiciach však už po vyhadzove trápia iné problémy: "Chcem sa venovať hudbe", vyhlasuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu