Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Czoborová v bolestiach: Musia ju náhle operovať!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (8)
Zora Czoborová

BRATISLAVA – Prekliate cvičenie! Bývalá fitneska Zora Czoborová (43) už druhýkrát zrušila tréning s pätnástkou finalistiek súťaže Miss Slovensko 2010. Prvýkrát to bolo kvôli tomu, že odletela s priateľom na dovolenku na Kubu, teraz si ju vezme do parády chirurg.

Na zajtra bol naplánovaný náhradný termín cvičenia dievčat zo súťaže Miss Slovensko 2010. Ten prvý bol náhle zrušený kvôli tomu, že sa išla bývalá fitneska slniť so svojim priateľom Borisom na Kubu. Žiaľ, ako sa najnovšie ukázalo, ani tentokrát to nevyjde.

„Zo zdravotných dôvodov pani Czoborovej sme to museli zrušiť,“ informoval nás PR manažér produkčného domu Forza Martin Šesták. Ako sme zistili, príčinou sú Zorine problémy so zubami. „Jeden mám zapálený. Musím ísť na resekciu. Lekár má voľný termín iba teraz vo štvrtok. Práve v čase cvičenia,“ povedala topkám niekdajšia úspešná fitneska, ktorá sa nevyhne operačnému zákroku.

Keď sme sa jej spýtali, či je to také akútne, odvetila nám: „Mám tam hrčku. Nechcem to riskovať. Bolí to.“ V otázke náhradného termínu cvičenia s finalistkami súťaže krásy topkám Czoborová povedala, že sa zrejme bude musieť venovať každej finalistke individuálne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu