Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hablovičová a missky v ohrození: Nebezpečenstvo na každom kroku!

Bosé finalistky na skalách. Zobraziť galériu (9)
Bosé finalistky na skalách.

KANÁRSKE OSTROVY – Nemajú to ľahké! Exotické prostredie pripravilo misskám plno nástrah. Niektoré finalistky nahnal fotograf Jakub Klimo (30) do rozbúrených vĺn, čo sa nezaobišlo bez zranení, ďalšie dievčatá sa museli popasovať s chôdzou naboso po nebezpečných skaliskách. Navyše, riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová (32) bojuje s chorobou!

Dostávajú zabrať! Finalistky súťaže Miss Slovensko 2010 majú na Kanárskych ostrovoch plno povinností. Navyše, fotenie katalógu sa realizuje za dosť nebezpečných podmienok. Ako sme už informovali, svoju daň si vybralo pózovanie vo vlnách Atlantického oceánu.

Zdá sa, že zranenia na dievčatá doslova číhajú na každom kroku. Po kamenistej pláži sa totiž pohybujú naboso alebo v labilných plážových žabkách. A v prípade vytknutia členku by mala postihnutá finalistka problém nacvičovať chôdzu a choreografiu vo vysokých podpätkoch. Našťastie, štáb zatiaľ vážne poranenia nehlási. „O dievčatá je postarané na vysokej úrovni,“ ubezpečil nás PR manažér Forzy Martin Šesták.

Jedinou, ktorá si pobyt až tak neužíva, je zatiaľ Lucia Hablovičová. Je totiž chorá. „Prechladla som už v lietadle a trochu sa mi pohoršilo, keďže sme celý deň na nohách a bolo tu dosť chladno,“ povedala nám. To, že je toto sústredenie istým spôsobom „prekliate“, si však nepripúšťa. „Je to náročná produkcia, takže drobné komplikácie sa objavia vždy,“ tvrdí. Dúfajme, že po návrate z Kanárskych ostrovov zostane dievčatám aj štábu dosť síl na dôležitý finálový večer.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu