Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kyprá zberačka ocenení: Nohy má chlpaté a jej manžel sexuje, s kým chce!

Liberálna Mo'Nique s chlpatými nohami Zobraziť galériu (6)
Liberálna Mo'Nique s chlpatými nohami (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Najliberálnejšia v šoubiznise? Americká herečka Mo'Nique (42) by možno s úsmevom na perách odpovedala: „len najskúsenejšia“. Tá totiž súčasný ideál krásy s nadhľadom ignoruje, na šťastné manželstvo má vlastný recept a v krátkych šatách jej nohy objavíte jedine zarastené!

Opäť pozbierali, čo sa dalo! Tvorcovia a hlavní aktéri snímky Precious: Based on the Novel Push by Sapphire sa tentoraz radovali na víkendovom udeľovaní cien Spirit, kde organizácia Film Independent už po 25. raz rozdávala svoje sošky. Po obrovskom úspechu na viacerých filmových festivaloch, Zlatých glóbusoch a iných prestížnych podujatiach tak na konto tejto drámy pribudlo až päť ocenení (premenené boli všetky nominácie). Za svoj herecký výkon vo vedľajšej úlohe už po niekoľký raz zhrabla cenu aj komediantka Mo'Nique. Tá ich má doma rovných 19, pričom toto číslo môže zaokrúhliť už dnes večer. Ziskom tej najcennejšej trofeje – Oscara!

Čokoládová hviezda si poriadnu dávku pozornosti však neužila len na pódiu, ale aj na modrom koberci, kde ochotne zapózovala s čerstvým úlovkom do vitríny. Ako jedna z mála (a možno aj jediná) v Hollywoode má totiž priam nekonvenčný názor na to, čo sa v spoločnosti smie a čo nie. Zatiaľ čo jej kolegyne by sa s neoholenými nohami išli prepadnúť od hanby, Mo'Nique sa tak pred fotografmi pretŕča úplne bežne. V šatách s dĺžkou po kolená tak svoj porast v plnej „kráse“ ukázala aj tentoraz!

Oblej hviezde počas slávnostného večera robil sprievod manžel Sidney Hicks. Ich spoločný život trvá už 25 rokov a za tento dlhý čas sa Mo'Nique o vzťahoch všeličomu priučila. Ich spolužitie je otvorené a ak by ju jej miláčik podviedol, nerobila by z toho žiadnu tragédiu: „Môže mať Sid sex mimo našej spálne? Áno. To nie je niečo, kvôli čomu by som mu kázala zbaliť si veci a skoncovala s manželstvom.“ Ktovie, ako často Sidney takúto priepustku využíva a či sa so všetkými „bokovkami“ svojej zákonnej polovičke vôbec priznáva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu