Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Zanedbaná Lily Allen: Bez mejkapu a poriadne rozkysnutá!

Nenalíčená Lily Allen s kilami navyše Zobraziť galériu (10)
Nenalíčená Lily Allen s kilami navyše

LONDÝN – Čo sa to s ňou porobilo?! Hoci britská hudobníčka Lily Allen (24) nikdy nepatrila k vychudnutým speváčkam, ešte donedávna mala krivky v skvelej forme. V poslednom čase však o svoj imidž príliš nedbá – po ulici chodí nenamaľovaná a rapídne priberá!

S hmotnosťou je na tom ako na hojdačke! Zatiaľ čo Lily do minulého roka vstupovala s vyformovaným telom a s poriadnym úbytkom na váhe, tento rok je situácia úplne opačná. Od začiatku zimy sa totiž v jej prípade množia skutočne nelichotivé zábery. Len čo prehrmela januárová búrka s ovisnutým bruchom v bikinách a s nevábnou celulitídou, talentovaná tmavovláska v zanedbávaní svojho zovňajšku ešte pritvrdila. Tento týždeň totiž v uliciach Londýna nepredvádzala iba tukom obrastené nohy v krátkych nohaviciach. Pred odchodom z domu sa neunúvala ani nalíčiť si čoraz bacuľatejšiu tvár. Jej celkový imidž nezachránil ani kožúšok s leopardím vzorom – od sexi hudobnej hviezdy mala na míle ďaleko! 

Zanedbaná Lily Allen: Bez
Zobraziť galériu (10)

Zaujímavosťou je, že aj keď Lily v minulosti v snahe schudnúť vyhľadávala dokonca hypnotizérov, dnes za svojich pár kilogramov navyše údajne nemôže. Ešte minulý mesiac totiž balónový efekt pripisovala svojej liečbe: „Momentálne sa necítim práve najlepšie, pretože mám laryngitídu. Jedinou cestou, ako prežiť vystúpenia, sú injekcie steroidov, kvôli ktorým som pribrala 4 kilá.“ Už o pár dni však speváčka prišla s celkom inou výhovorkou. Podľa nej celý život trpí dysmorfiou tela a vyzerá oveľa tučnejšia, ako v skutočnosti je.

Ktovie, ako Lily s takýmto postojom nakoniec prerazí vo svete módy. Rozhodla sa totiž podnikať so svojou sestrou Sarah Owen v obchodíku s vintage šatami. Jej posledný koncert pred päťročnou prestávkou od hudby bol naplánovaný práve na dnes, no čokoládový rapper Jay-Z ju presvedčil, aby vystúpila aj na letnom festivale Wireless.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu