Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rozkysnutá hviezda: Diétovala od šiestich... A dnes má hrošie telo!

Tučná hviezda Gabourey Sidibe Zobraziť galériu (4)
Tučná hviezda Gabourey Sidibe

LOS ANGELES – Z obéznej študentky hviezda strieborného plátna! Američanka Gabourey Sidibe (26), ktorá svojimi mierami hollywoodsky ideál krásy rozhodne nepredstavuje, šokovala celý svet. S množstvom kilogramov navyše sa cíti krásna, svoje telo miluje a možno zhrabne aj Oscara!

Objemná černoška sa narodila v newyorkskom Brooklyne ako dcéra gospelovej speváčky a taxikára. V domácnosti mali vždy poriadne hlboko do vrecka, no aj napriek tomu sa Gabourey vrhla na štúdium psychológie. Prostriedky na jeho financovanie zháňala, kde len mohla – napríklad na kastingoch. Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, náhoda a finančná tieseň ju priviedli k filmovej úlohe, vďaka ktorej jej teraz pri nohách leží celý svet!

Čokoládová hviezda sa do kolotoča filmového priemyslu prepracovala snímkou Precious, v ktorej stvárnila zneužívanú šestnástku. Znásilňovaná otcom čaká svoje druhé dieťa, pričom fyzického a psychického týrania sa jej dostáva aj od vlastnej matky. Dráma sa stala okamžite hitom a na svoje konto si už pripísala nemálo ocenení. Okrem víťazstva na filmovom festivale Sundance, kde získala cenu veľkej poroty, sa uchádza aj o zopár sošiek Oscarov!

Rovnako ako jej novoobjavený herecký talent, však v prípade Gabourey čoraz častejšie prichádza na pretras obrovská nadváha. Hollywoodsky nováčik sa totiž pomaly blíži k váhe 140 kilogramov! Mladá herečka však v rozhovore s Oprah Winfrey prezradila, že obdobie komplexov a nechuti do života kvôli rastúcej hmotnosti, má už dávno za sebou: „Moja prvá diéta začala, keď som mala šesť rokov. Nikdy som nebola malým dievčaťom. Jedného dňa som  musela vstúpiť do seba a rozhodnúť sa, že svoje telo milujem bez ohľadu na to, ako vyzerá a čo si o ňom ľudia myslia.“ Dnes je vyrovnanejšia ako kedykoľvek predtým a na slávnostne udeľovanie cien Americkej filmovej akadémie sa chystá pozvať Justina Timberlakea!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu