Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyhodená Češka o Nemcovi: Ja ho nenávidím!

Češka sa vyjadrila, že Nemec hrá v dome Mojsejovcov falošnú hru.
Češka sa vyjadrila, že Nemec hrá v dome Mojsejovcov falošnú hru.

BRATISLAVA - Češka prehovorila! Čerstvo vylúčená finalistka kontroverznej reality show Mojsejovci Alena Semanová (44) exkluzívne pre Nový Čas prezradila, kto robí najväčšie dusno v dome na Pereši.

Nenávisť a odpor voči Nemcovi - 40-ročnému revuálnemu umelcovi Albertinovi A. Stefanellimu - jej rozviazala jazyk. Češka tvrdí: V zlatej klietke manželov Mojsejovcov sa chystá sprisahanie trojice súťažiacich!

Češka a Nemec na seba útočili už od selection campu vo Vysokých Tatrách. "Išiel tvrdo za svojím cieľom: vždy muselo byť všetko podľa neho. Nikdy sa nepýtal na náš názor a striktne určoval, čo máme robiť," zdôrazňuje sympatická Košičanka. "Urazil ma ako ženu a to sa nedá prepáčiť. Na Pereši zámerne vytváral dusnú atmosféru a vyvolával konflikty, ktorých sa potom naoko stránil," odhaľuje jeho pravú tvár.

Avšak to, čo Nemec robil v posledných dňoch, bolo podľa Češky vrcholom drzosti. "Celú noc nespal, ráno vytiahol za hrsť papierikov a začal rozprávať, že má na každého argumenty. Potom zaliezol do postele a v nej trčal takmer celý deň. Iba si navaril - sám pre seba. Keď bol hore, vždy rozpútal nejaké zvady. Ja by som si o takého človeka ani topánky neutrela," prízvukuje vyhostená obyvateľka mojsejovskej vily.

Keďže sa novým žolíkom stal Milan Schmidt, (45) prezývaný Jožo Ráš, Versače sa sťahuje späť do garáže. Češka sa domnieva, že jeho zostup z luxusného bytu do neútulného priestoru bude mať pre niektorých súťažiacich hrozitánske dôsledky. Predvída sprisahanie trojlístka Versače, Nemec a Guru, ktorí zrejme budú robiť úklady proti ostatným spoluhráčom. Týždňová neprítomnosť Versačeho v garáži bola balzamom na dušu väčšiny finalistov. Teraz sa však karta obráti. Versače je späť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu