Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Bartošová na mol: Mysleli si, že je mŕtva!

Fotografia Zobraziť galériu (5)
Fotografia "doriadenej" Ivety Bartošovej

PRAHA – Dôkaz jej opijášov! Denník Aha! dnes na svojich stránkach priniesol šokujúcu fotografiu speváčky Ivety Bartošovej (44). O tom, že ju zachytáva pod vplyvom alkoholu, niet pochýb. Čo alebo kto stojí za touto snímkou?

Vracia jej úder! Po tom, ako si Bartošová prostredníctvom médií niekoľko krát „zgustla“ na pestúnke svojho syna Artura – Zlate Dvořákovej (55), známej pod menom Golda,  sa karta obrátila! Pestúnka v pripravovanej knihe s názvom „Iveta, zbohom..,“  na speváčku vyťahuje nielen hanlivé fotografie, ale aj šokujúci pohľad do jej domácnosti!

„Fotografia vznikla 9. februára 2008. Spoločensky unavenú Ivetu sme viezli zo skúšky na vystúpenie Doska roka,“ objasnila Golda deň, kedy fotografia vznikla. „Chceli sme, aby sa na ňu pozrela za triezva, a videla, ako vyzerá,“ dodala. Speváčka vraj ale personálu nikdy neverila, že bola takto „doriadená“.

Bartošová sa len pár týždňov predtým vrátila z protialkoholického liečenia v Kroměříži, ktoré jej ale vôbec nepomohlo. Do kolotoča alkoholu a tabletiek spadla znova. Na základe speváčkiných opileckých výstupov z tej doby jej súd taktiež odobral syna Artura a zveril ho do starostlivosti otca Ladislava Štaidla.

Ukážka z knihy „Iveta, zbohom...“

Doska roka 2007

Mal to byť slávny návrat Ivety Bartošovej. Premiérovo sa chystala naspievať pesničku - Já svý křídla mám. Miesto reputácie a uznania, však prišla potupa.

Šofér Štefan priviezol Ivetu na skúšku prakticky načas. Už vtedy však mali usporiadatelia stopercentnú istotu, že je zle a Iveta určite večer nevystúpi. Nervy (a pochopiteľne nielen tie) s ňou totiž lomcovali tak, že sa celá triasla a jej hlasivky vydávali zvuky, ktoré ani zďaleka nepripomínali spev. A tak musela Iveta odísť. Oficiálne vysvetlenie znelo: „Nervové zrútenie.“ Pravda? Ako už tisíckrát predtým aj tentoraz bola Bartošová pod hrozivým vplyvom alkoholu.

Štefan odviezol Ivetu z divadla Hybernia zase domov. Po pár hodinách mi zavolal a poprosil ma, či s ním zájdem do Uhříněvsi, pretože sa Ivete nemôže dovolať. Keď sme ju našli, vyzerala ako mŕtvola. Naozaj som mala strach, že je po nej. Bola prikrytá dekou, tvár mala bledú a z nôh sa šíril chlad. Vedľa nej ležala fľaša alkoholu. Nebolo už na čo čakať. Zatiaľ čo diváci pri televíznych obrazovkách v ten večer spokojne sledovali priamy prenos vyhlasovania najúspešnejších dosiek minulého roka, Ivete bolo na jej izbe v sanatóriu v Kosmonosoch všetko ukradnuté.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu