Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hollywoodska diva po 50-tke: Dievčenská figúra a vrásky nikde!

Julianne Moore Zobraziť galériu (6)
Julianne Moore (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Očarila! Hoci Julianne Moore patrí k distingvovaným dámam, záujem médií o ňu neklesá, práve naopak. Dôvodom totiž nie sú škandály, ale jej vždy dokonale upravený a mladistvý zovňajšok. Pri pohľade na herečkinu tvár len málokto verí, že predminulý kalendárny rok oslávila už okrúhle päťdesiatiny.

Svieža a krásna ako obrázok! Taký výnimočný dojem zanechávala 51-ročná herecká hviezda uprostred týždňa na červenom koberci vo Veľkom jablku. S dievčenskou postavou a porcelánovou pleťou ozdobila premiéru televíznej snímky Game Change z dielne kanála HBO. V tej si strihla rolu americkej političky Sarah Palin.

Napriek tomu, že Julianne nepatrí práve k výstredným kráskam, na spomínanú spoločenskú udalosť siahla po odvážnejšom modeli. Jednoduchá čierno-krémová róba bez ramienok jej totiž odhaľovala ramená, čo u hollywoodskych päťdesiatničiek nebýva zvykom. Známa ryšavka si však takúto kombináciu rozhodne mohla dovoliť. Jej vyhladená pokožka totiž svedčala o tom, že núdzou o výživnú starostlivosť zďaleka netrpí.

 Ak sa pýtate, v čom spočíva tajomstvo Julianninej vypnutej pleti, zrejme to nebude len v drahých prípravkoch a kozmetických procedúrach. Herečka totiž pravidelne každé ráno cvičí jogu. A s ňou sa viaže aj jedna z jej nerestí: „Mám príšerný zlozvyk. Po cvičení jogy celý deň zostávam v tom istom oblečení. Moje kamarátky už preto na mňa kričia,“ zdôverila sa v nedávnom rozhovore. Potvrdila tak, že v súkromí si na okatú noblesu príliš nepotrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu