Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na toto missky nezabudnú: Najkrajšie to bolo s neznámym!

Finalistky súťaže krásy - Miss Slovensko Zobraziť galériu (6)
Finalistky súťaže krásy - Miss Slovensko

BRATISLAVA – Ako z telenovely! Aj tak by sa dali nazvať romantické stretnutia tohtoročných finalistiek súťaže Miss Slovensko s mužmi. Dievčat sme sa totiž v súvislosti s blížiacim sa sviatkom všetkých zamilovaných spýtali, ktoré rande im vyrazilo dych.

Na toto missky nezabudnú:
Zobraziť galériu (6)

Marika Časnochová (23) - Žilina - súťažné č. 4

Najkrajšie rande, aké som kedy zažila, bolo úplne neplánované. Keď som bola v Tokiu, s kamarátom som sa dohodla, že pôjdeme na večeru. Keďže som sa mu nemohla dovolať, rozhodla som sa ísť na miesto, kde býval.

Tam som stretla neznámeho náhodného muža, s ktorým som sa dala do reči. A to som nemala urobiť. Alebo áno?! Dotyčný veľmi dobre vyzeral, tak som sa mu posťažovala na „strateného kamaráta“ a zarozprávali sme sa.

Nasledovala klasická večera s dezertom a potom sme sa vybrali na vežu Roppongi Hills, odkiaľ sme mali úžasný výhľad na celé mesto. Samozrejme, že som na záver tohto stretnutia bola galantne odprevadená domov.

Čo sa týka originality, tak by som spomenula iné rande. Po výstupe na Kriváň som dostala do ruky ďalekohľad so slovami: „Spočítaj všetky domčeky v diaľke.“ Za chrbtom sa mi zatiaľ objavili poháre na šampanské a ruža.

Na toto missky nezabudnú:
Zobraziť galériu (6)

Natália Drocárová (18) - Nitra - súťažné č. 10

Bolo to presne 30.12.2009. Vonku práve napadal čerstvý sneh a my sme išli o druhej hodine ráno stavať snehuliaka.

Na toto missky nezabudnú:
Zobraziť galériu (6)

Marína Georgievová (18) – Banská Bystrica - súťažné č. 12

Na najkrajšie romantické stretnutie si doteraz veľmi dobre spomínam. Bola to moja prvá láska a prvé rande. Stretli sme sa na pol ceste a privítali pusou na líčko. Keďže bol piatok, tak sme si išli sadnúť do mesta na terasu. Potom sme sa spolu vybrali domov. Ten večer bol príjemný a veľa sme sa nasmiali. Na rozlúčku padla aj naša prvá ozajstná pusa.

Na toto missky nezabudnú:
Zobraziť galériu (6)

Jana Mihálová (24) - Bratislava - súťažné č. 1 

Pravdu povediac, také ozajstné rande je u mňa ojedinelé. Takže si ani veľmi nepamätám. Ale ak si mám vybrať, tak preferujem niečo príjemné. Miesto, kde sa môžem s dotyčným v pokoji porozprávať a zasmiať sa.

Na toto missky nezabudnú:
Zobraziť galériu (6)

Jana Kresáková (24) - Vrútky - súťažné č. 2

Pekných stretnutí bolo viacero. Vybrať spomedzi nich to najkrajšie, sa nedá. Každé bolo iné a plné krásnych zážitkov a pocitov. V myšlienkam sa k nim často rada vraciam.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu