Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna Miss World Kuchařová: Zbalila tohto sexi fešáka!

Lane Carlson a Taťána Kuchařová. Zobraziť galériu (7)
Lane Carlson a Taťána Kuchařová.

PRAHA – Poriadne sa poponáhľala! Taťána Kuchařová (22) sa len v októbri rozišla s pražským politikom Milanom Richterom. Pred pár dňami už však oficiálne predstavila svojho nového priateľa Lane Carlsona (31). Tento americký model sa môže pochváliť naozaj výstavným telom!

Sama dlho nezostala! Modelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová predstavila na jednom z pražských plesov svojho nového milenca. Priazeň českej krásky si vyslúžil americký model Lane Carlson.

A zdá sa, že modelka vhupla do nového vzťahu okamžite po rozpade toho starého. „Poznáme sa už dlhšie, ale spolu sme asi tri mesiace,“ prezradila denníku Aha! Všetko nasvedčuje teda tomu, že jej pozornosť si sexi telo tohto krásavca získalo už dávnejšie, keďže sa s ním dala dokopy takmer okamžite po rozchode s Richterom.

Valentínsky večer strávi zamilovaný párik v Paríži a niektoré české médiá tvrdia, že Kuchařová a Carlson majú plány už aj na tohtoročné Vianoce. Taťána teda svojmu novému vzťahu asi poriadne verí, veď Štedrý deň príde až o desať mesiacov. Snáď jej to naozaj tak dlho vydrží.

 

Prečítajte si rozhovor s Taťánou Kuchařovou. Kliknite SEM!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu