Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rakovská: Nový džob, ale... Nie je tam za hviezdu!

Barbora Rakovská. Zobraziť galériu (15)
Barbora Rakovská.

BRATISLAVA – Návrat do médií! Barbora Rakovská (22) po skončení šou Slovensko má Talent nedostala v Markíze žiaden ďalší projekt. Po vyše roku sa jej však podarilo zamestnať sa v novom rádiu. No o pozícii moderátorskej hviezdy môže iba snívať!

Na Slovensko dorazilo nové rádio – obdoba toho, v ktorom u susedov spíkruje Leoš Mareš. Medzi moderátormi figuruje aj meno Barbory Rakovskej, exrosničky, ktorá dostala príležitosť v megašou Slovensko má Talent.

Napriek tomu ju nový zamestnávateľ nepromuje ako moderátorskú hviezdu. „V našom rádiu sú zatiaľ samí nováčikovia, zväčša z regionálnych staníc,“ vyhlásil na tlačovej konferencii Petr Vladyka, Marešov český šéf.

Topky.sk boli preto zvedavé, ako sa Barbora k novej práci dostala a či ju Vladyka predtým poznal. „Zafungovala šuškanda, začali chodiť životopisy. Barboru som nepoznal. Myslím, že môže byť výhodou pre rádio, že ten tím je postavený bez nejakých predsudkov. Viem, že je vnímaná kontroverzne, ale podľa toho, ako nahovorila hlasové skúšky, si myslím, že potenciál rozhodne má,“ povedal nám.

Práve Barbora bola tou vyvolenou, ktorá odštartovala vysielanie nového rádia, v čom jej pomáhal ostrieľaný Leoš Mareš. Ten nám prezradil, že s „Barbi“ sa mu moderovalo dobre, keďže viedli kamarátsky rozhovor o jej zásnubách a svadobných plánoch.

A čo hovorí na prvú reláciu šéf? „Je také porekadlo, že nikto učený z neba nespadol a chyby sú všade. Ak tam aj mala Barbora chyby, tie pozitíva napriek tomu prevažujú,“ stojí za slovenskou moderátorkou.

 

Sledujte TopkyTV: Petr Vladyka o Barbore Rakovskej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu