Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zneužitá Stará: Vulgárna fotka s holým chlapom!

Dominika Stará Zobraziť galériu (7)
Dominika Stará

BRATISLAVA – Krátka suknička, blond vlásky, holý chlap a ... Dominika Stará (16)! Takýto pikantný snímok s tvárou bronzovej finalistky Česko Slovenskej SuperStar koluje internetom našich západných susedov.

Dominika Stará sa počas celého trvania speváckej šou prezentovala ako nevinná dievčina, ktorá každú nedeľu navštevuje kostol. Preto sme zostali šokovaní zo snímky, ktorá sa objavila na internetovej stránke českého šoubiznisového portálu super.cz. Nevinná blondínka totiž na zábere pózuje s holým mužom - vysmiata od ucha k uchu. Podľa tvrdení webu vznikol snímok počas minulého leta na nejakej speváckej súťaži.

„Asi šlo o náhodnú letnú zábavku. Otázkou však zostáva, či sa Dominika nechala zlákať pýchou dotyčného exibicionistu aj k niečomu viac,“ píše sa v článku. Stará však akokoľvek popiera, že na zábere je ona. „Je to fotomontáž. Neviem, kto mi tou fotkou chce zle. Viem však, že na nej nie som ja,“ bráni sa rodáčka zo Šamorína. „Oblečenie nie je moje. Ani vlasy. Ja som ich nikdy také dlhé nemala. Moja je maximálne tvár,“ rezolútne odmieta akúkoľvek spojitosť s pikantným záberom.

Keď sme sa jej spýtali, či si myslí, že ide o niekoho zámer zdiskreditovať jej osobu, vyjadrila sa neurčito. „Ťažko povedať. Celé ma to však mrzí. Chodím do kostola a som slušné dievča,“ povzdychla si Dominika, ktorá tvrdí, že sa minulé leto na žiadnej speváckej súťaži nezúčastnila. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, ešte nie je rozhodnutá, či plánuje celú vec riešiť právnou cestou. „To uvidím. Určite sa tým však budem zaoberať,“ uzavrela.

Zneužitá Stará: Vulgárna fotka
Zobraziť galériu (7)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu