Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Veľkolepá Eurovízia: Toto Slovensko ešte nikdy nezažilo!

eurovízia Zobraziť galériu (2)
eurovízia

BRATISLAVA – Bude to výnimočný vizuálny zážitok! Tvorcovia tohtoročného Eurosongu sľubujú slovenským divákom obrovskú šou. Na pesničkovú súťaž pripravujú scénu, aká tu ešte nebola!

Už budúci piatok štartujú slovenské kolá Eurosongu. Práce na tvorbe scény sú preto v Mlynskej Doline v plnom prúde. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, tohtoročné javisko poskytne divákom za televíznymi obrazovkami výnimočný vizuálny zážitok.

Na jeho tvorbu sa použilo najviac LED technológií v histórii slovenskej televíznej tvorby. Oproti minulému roku pôjde až o 500 m2, čo je dvojnásobne viac. Nad hlavami divákov prítomných v štúdiu budú zavesené pohybujúce sa LED obrazovky. Vôbec prvýkrát sa na Slovensku použijú špeciálne LED schody a sklokeramická podlaha podobná tej, na ktorej sa v roku 2009 odohrávalo moskovské finále súťaže Eurovision Song Contest. STV si ju zapožičala v Litve. Dovezie ju lietadlo iba jeden deň pred štartom prvého slovenského kola.

Divácky zážitok umocní aj veľké množstvo efektových svetiel. Ich počet bude vysoko prevyšovať množstvo, aké sa doteraz kedy v slovenských šouprogramoch použilo.

Popis slovenskej scény Eurosongu:

1. LED diodové panely - lúče, ktoré siahajú od podlahy do polovice javiska v tvare písmena "L".

2. LED diodové schody - po prvý raz použité na Slovensku.

3. LED diodové megaobrazovky.

4. sklokeramická LED diodová podlaha.

5. LED diodové panely zavesené vo vzduchu naprogramované počítačom, aby sa pohybovali hore-dolu.

6. podstavce pre tanečníkov/tanečnice.

7. LED diodové siete, ktoré sa vďaka svojej flexibilnosti dajú rozlične tvarovať. Pomáhajú dotvárať dokonalý 360 stupňový efekt štúdia.

Veľkolepá Eurovízia: Toto Slovensko
Zobraziť galériu (2)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu