Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Rezešová: Pred pôrodom sa nešetrila... Vyrazila na žúr!

Eva Rezešová – Džodlová s manželom. Zobraziť galériu (6)
Eva Rezešová – Džodlová s manželom.

KOŠICE – Čerstvá mamička Eva Rezešová – Džodlová (24) ani v tehotenstve nevynechávala spoločenské akcie. Jednej sa dokonca zúčastnila iba necelých 48 hodín pred pôrodom syna Richarda!

Móda nenechala bývalú modelku chladnou ani v tehotenstve. Eva Rezešová – Džodlová sa počas víkendu vybrala na prehliadku v Košiciach. A bola to jedna z mála akcií, na ktorej ju sprevádzal aj manžel Július Rezeš. Zrejme si ju chcel v pokročilom štádiu tehotenstva osobne strážiť. Veď pôrod mohol prísť každú hodinu!

Eva nakoniec porodila dva dni po módnej šou. Rezešovi „darovala“ syna Richarda. „Narodenie nášho synčeka bolo najkrajšou udalosťou v mojom živote. Cítime nesmiernu radosť, že naše dieťatko je zdravé a krásne,“ napísala nám šťastná mamička. Hoci prvé meno jej syna neodkazuje na to manželovo, dozvedeli sme sa, že Július Rezeš neprišiel skrátka. „Synček sa volá Richard Július Rezeš a manžel bol prvý, kto ho držal v náručí,“ prezradila pre topky.sk Eva.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu