Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najsexi žena sveta vraj nie je radodajka... Veď so sexom čakala do 15-tich!

Cheryl Cole Zobraziť galériu (7)
Cheryl Cole

LONDÝN - V posteli je z nej skúsená dračica! Britská speváčka Cheryl Cole (26), ktorá bola minulý rok vyhlásená za najsexi ženu planéty a najštýlovejšiu ikonu desaťročia, prezradila pikantné detaily o strate svojho panenstva. Od brány dospelosti mala poriadne ďaleko... No aj na to je nesmierne hrdá!

Zatiaľ čo väčšina dievčat v jej veku ešte len začína spoznávať mužský svet, ona sa už váľala v posteli! Cheryl, ktorú v rodnej Británii poznajú najmä ako šarmantnú porotkyňu speváckej súťaže X-Factor, totiž nie je žiadna puritánka - prvýkrát sa milovala už ako sladká pätnástka. Vtedajšiemu priateľovi však odolávala až tri mesiace!

"Mala som 15, keď som prišla o panenstvo, ale nechala som svojho frajera čakať tri mesiace, takže som na seba za toto naozaj hrdá," vyznala sa členka dievčenskej skupiny Girls Aloud v magazíne Glamour. Takáto slušná výchova jej vraj zostala doteraz - muži, ktorí si s ňou chceli užiť iba počas jedného večera, u nej nikdy nemali šancu. Priepustku do nohavičiek si totiž v jej prípade treba pekne odmakať!

"Nikdy som nemala sex na jednu noc. Pomyslenie na intímnosti s niekým, koho nepoznám, ma poriadne desia. Myslím, že muži by si mali intímne zblíženie zaslúžiť," pokračuje v rozhovore pre spomínaný magazín. Dodala tiež, že hoci sa vydávala ako 23-ročná, nikdy to neľutovala. Všetky ženy v jej rodine totiž urobili presne to isté. Navyše, v čase, keď stretla svojho manžela - futbalistu Ashleyho, už mala za sebou tri vážne vzťahy. S takýmito bohatými skúsenosťami tak nebol dôvod vyčkávať!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu