Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Victoria Beckham končí: Z trónu ju zosadila sexica Cheryl Cole!

Cheryl Cole a Victoria Beckham Zobraziť galériu (13)
Cheryl Cole a Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Manželka úspešného futbalistu Davida Beckhama (33) si od médií a verejnosti vyslúžila poriadnu ranu pod pás. Odkedy sekla so spevom, naplno sa venuje móde a dlho kraľovala mnohým rebríčkom najlepšie oblečených celebrít. Tento rok jej prvenstvo vyfúkla krásna manželka iného futbalistu - Cheryl Cole!

Speváčka dievčenskej skupiny Girls Aloud suverénne zvíťazila v súťaži o najštýlovejšiu ikonu posledného desaťročia. Tá predstavovala zároveň tvrdý politický súboj medzi prvou dámou Ameriky, Michelle Obama, a manželkou francúzskeho prezidenta - Carlou Bruni. Hlasovania pre televízny kanál The Style Network sa zúčastnilo viac ako tritisíc žien vo veku dvadsať až šesťdesiat rokov a módny prieskum priniesol zaujímavé výsledky.

Príslušníčky nežného pohlavia sa v ankete priznali, že za svoje najplodnejšie obdobie v oblasti štýlu a obliekania považujú rozhranie dvadsaťpäť až tridsať rokov. 56% vyspovedaných žien dokázalo na "handry" a kozmetiku minúť až štvrtinu svojho príjmu a priemerná britská dáma si vraj za jediný rok obohatí svoju výbavu až o dvadsať párov topánok.

Cheryl ovládla aj rebríček najlepšie oblečených žien za rok 2009, ktorý zostavil magazín Glamour. Na jeho druhom mieste sa umiestnila britská supermodelka Kate Moss, za ktorou nasledovala Victoria Beckham. Do prvej desiatky sa zmestili aj mladé žabky Katie Perry a Rihanna. Editorka spomínaného magazínu, Jo Elvin, mala vo svojej voľbe od začiatku úplne jasno: "V minulom roku Cheryl Cole svojím štýlom prevalcovala každého. Je smiešne nádherná, skvelo upravená a vždy lesklá, lesklá, lesklá."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu