Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Beckham a Coleová: Najlepšie vzory!

David Beckham Zobraziť galériu (14)
David Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Futbalista David Beckham a speváčka Cheryl Coleová sú v Británii považovaní za najlepšie vzory pre miestnu mládež. Také sú výsledky ankety, ktorú dnes zverejnila miestna organizácia na ochranu detí Children's Society.

Postavička pupkatého nešikovníka Homera Simpsona z kresleného seriálu Simpsonovci bola naopak zvolená za vôbec najhorší príklad pre deti. Uviedli to autori prieskumu uskutočneného medzi dospelými Britmi. Dve tretiny opýtaných sa pritom domnievajú, že malí Briti nemajú vzor, na ktorý sa v živote upnúť.

Bývalý kapitán anglického národného futbalového tímu Beckham je dobrým alebo veľmi dobrým vzorom podľa 55 percent respondentov. Naopak 18 percent z nich sa domnieva, že táto ikona pánskej módy je zlým príkladom pre deti.

Coleová zo skupiny Girls Aloud a manželka futbalistu Ashleyho Colea je podľa ankety dobrým vzorom podľa 40 percent dospelých a zlým vzorom podľa 18 percent z nich.

Viac ako štvrtina opýtaných, 28 percent, uviedla, že ich vzorom v mladosti bol otec. Len 14 percent sa ich pritom domnieva, že súčasné deti by si mohli zobrať za vzor svojho otca. Cez 30 percent dospelých vraj malo za vzor matku. Približne rovnaký počet z nich si myslí, že mladí Briti môžu hľadať príklad v matke aj dnes.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu