Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Toto je najlepšie oblečená žena sveta: Cheryl Cole!

Cheryl Cole Zobraziť galériu (6)
Cheryl Cole (Zdroj: SITA)

USA - Najlepšie obliekajúcou sa ženou sveta je podľa magazínu Glamour Cheryl Cole. Britská popová speváčka porazila aj minuloročnú víťazku, modelku Kate Moss.

"Za posledný rok Cheryl Cole prekonala každý štýl. Je neuveriteľne očarujúca, vždy krásne upravená a elegantná," uviedla redaktorka časopisu Jo Elvin. Výrazné kroky k lepšiemu urobila aj Victoria Beckham. Z minuloročného desiateho miesta sa posunula na tretie. Štvorkou je britská moderátorka Alexa Chung a prvú päťku uzatvára hviezda seriálu Gossip Girl (2007) Blake Lively.

Šiestu priečku obsadila americká speváčka Katy Perry nasledovaná 26-ročnou anglickou modelkou Agyness Deyn. Na ôsmom mieste je manželka Toma Cruisa, herečka Katie Holmes, na deviatom barbadoská hviezda Rihanna. Do top desiatky sa dostala aj herečka známa zo seriálu O.C. California (2003) Rachel Bilson.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu