Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lady Gaga: Bude z nej prvá komixová hrdinka!

Lady Gaga Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga

VIEDEŇ - Americká speváčka Lady Gaga, ktorá sa vyžíva v podivných outfitoch, sa stane hrdinkou komiksu. Bude prvá z filmových, športových či hudobných hviezd, o ktorých má rozprávať chystaná komiksová séria pod názvom Fame (Sláva). Tú pripravuje americké vydavateľstvo Bluewater Production.

Vydavateľstvo má na svojom konte už komiksy o politikoch Political Power (Politická sila), v ktorých sa čitatelia môžu okrem iného dozvedieť o osude bývalého herca a neskoršieho amerického prezidenta Ronalda Reagana.

Nasledovali biografie úspešných žien s názvom Female Power (Ženské sila). V tejto sérii sa napríklad objavili autorka Harryho Pottera Joanne K. Rowlingová alebo prvá dáma USA Michelle Obamová.

Vydavateľskému domu sa podľa jeho šéfa Darrena G. Davisa podarilo kreslenými životopismi mocných a úspešných získať čitateľov, ktorí o komiksy v minulosti nikdy nestáli. Vo svojich aktivitách sa preto vydavateľstvo rozhodlo pokračovať a ako predobrazy hrdinov si teraz vybralo slávne tváre šoubiznisu.

Komiks o Lady Gaga sa bude predávať od 5. mája. Vydavateľstvo na svojich stránkach uviedlo, že Lady Gaga vďaka svojej záľube vo výstrednej móde a pokrývkach hlavy vyzerá ako komiksová hrdinka aj v skutočnom živote. Po speváčke by sa v rade Fame mali objaviť aj futbalista David Beckham alebo rapper 50 Cent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu