Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci finalistom: Practe sa do garáže!

Mojsejovci Zobraziť galériu (13)
Mojsejovci

KOŠICE - "Tu budeme bývať? To nemyslíte vážne?" zdesene reagovali dvanásti finalisti kontroverznej šou Mojsejovci, keď ich v pondelok bohatý manželský pár vítal v ich novom domove - v garáži!

Roztrpčenie a znechutenie vládlo medzi hráčmi o dva milióny korún, keď zistili, že zo života v zlatej klietke nebude nič! Žiadne vylihovanie na Versaceho pohovke, žiadne popíjanie kávy zo šálky so zlatým uškom, ba ani jedlo servírované na drahom porceláne! Zabudnite, toto je realita!

Tucet účastníkov reality show Mojsejovci obratom prišiel o všetky ilúzie. Mnohých z nich prilákala do súťaže nielen vidina dvojmiliónovej výhry, ale aj možnosť vyskúšať si život v blahobyte. Veď o prepychovej vile manželov Mojsejovcov už počuli a čítali veľa, teraz si ten luxus chceli vychutnať.

Mojsejovci im však pripravili nemilé prekvapenie. Po pondelkovej tlačovej konferencii v Bratislave sa finalisti letecky prepravili do Košíc a mali sa ubytovať vo vile Mojsejovcov. Manželia však s úškrnom na tvári nasmerovali svojich nocľažníkov do garáže! "Celé je to podvod! Tu sme bývať nemali," šomrali si roztrpčení Slováci, pre ktorých sa toto provizórne obydlie stane na tri mesiace domovom!

Ako im to TV Markíza, ktorá reality show vysiela, vysvetlí? "Je to jedno z pravidiel súťaže. My sme vždy tvrdili len to, že finalisti budú bývať na pozemku Mojsejovcov. Pravdou je, že v istej fáze sa niekoľko súťažiacich naozaj presťahuje do domu," obhajuje garážové bivakovanie hovorkyňa televízie Ivana Semjanová.

Napriek tomu, že sú záujemcovia o dva milióny korún izolovaní od sveta (nemôžu používať mobily ani inak sa kontaktovať s okolím), Nový Čas zistil niekoľko pikošiek zo zákulisia spornej šou. Podľa našich informácií už po necelom týždni ich spolunažívania došlo k prvým vážnym konfliktom. Jedným z nich bol fyzický útok Nemca na Íra, ktorý si vzal na pomoc aj hasák! Súťažiaci sa vadia aj pre neznesiteľné nočné chrápanie mužského osadenstva garáže. Niektoré dramatické okamihy zachytila aj skrytá kamera a Markíza ich odvysiela v nedeľu večer v reality show Mojsejovci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu