Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci: Pobijú sa pre špinavú bielizeň?

Mojsejovci majú pre súťažiacich pripravené kadejaké prekvapenia. Zobraziť galériu (14)
Mojsejovci majú pre súťažiacich pripravené kadejaké prekvapenia.

KOŠICE - Tucet Slovákov túžiacich po dvoch miliónov z kasy manželov Mojsejovcov sa už nasťahovalo do ich košickej vily. Stále však žijú v napätí a neistote, čo ich tam čaká, a aké úlohy pre nich kontroverzný manželský pár pripravil. Nový Čas to už vie! Zistili sme, ako a kto bude mať na starosti pranie špinavej bielizne, ale aj to, aké vreckové dostanú finalisti na mesiac!

Partia odvážlivcov má síce na tri mesiace postarané o strechu nad hlavou, večere z kuchyne Braňa a Nory sa však nedočkajú! Variť si budú sami. A navyše za vlastné! "Markíza bude finalistom každý mesiac platiť 6 200 korún, s ktorými si budú sami hospodáriť," prezradila hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová. Háčik je aj v tom, že pravidlá súťaže neumožňujú hráčom opustiť vilu. Kto a ako potom zabezpečí stravu a nákupy? Každý týždeň dostane jeden z finalistov priepustku do obchodu. Nakúpi však iba tomu, komu chce, a aj to len v sprievode jedného z manželov Mojsejovcov alebo moderátora Vila Rozborila.

Aj najväčší nepriatelia sa budú musieť udobriť, keď sa bude rozhodovať o praní špinavých ponožiek. "Jedine šťastlivec, ktorý bol na nákupoch, má v daný týždeň právo používať práčku alebo čistiareň," prízvukuje Semjanová.

Riadna fuška čaká nádejných milionárov aj pred každým odchodom na živé vysielanie do Bratislavy. Koncom týždňa všetci finalisti nasadnú do autobusu, ktorý ich odvezie z Košíc do bratislavského štúdia na Kolibe, odkiaľ sa budú vysielať živé prenosy. So sebou si však musia zobrať všetky osobné veci z vily Mojsejovcov, pretože v prípade vylúčenia sa už do domu nevrátia. Dvanástku finalistov predstaví TV Markíza dnes o 20.00 hod. v relácii Mojsejovci, kde o nich prezradí aj pikantérie z ich súkromia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu