Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Z neverníka sexsymbol?! Tiger Woods je polonahý svalovec s činkami!

Polonahý Tiger Woods Zobraziť galériu (8)
Polonahý Tiger Woods

LOS ANGELES - O imidž džentlmena sa už ani nepokúša! Tiger Wooods (34), ktorého brilantnú golfovú kariéru minulý rok poznačili sexuálne škandály, sa fanúšikom prihovára z celkom novej perspektívy. Ako nespútaný rebel má síce perverzné chúťky, no pri pohľade na jeho telo bez košele si žiadna žena na ne ani nespomenie!

Šteklivý záber, na ktorom americký golfista pózuje do pol pása vyzlečený, zdobí obálku najnovšieho vydania magazínu Vanity Fair. Pri jeho vzniku za objektívom stála fotografka Annie Leibowitz, pričom Tigerova mužná hruď a atletická postava ju fascinovala už pred prevalením jeho pikantného sexuálneho života mimo manželskej spálne. No hoci fotografia uzrela svetlo sveta už dávnejšie, použitá bola až teraz - keď sa Tigerove meno častejšie ako v súvislosti so športom skloňuje v spojení s neverou a zvrhlosťami!

V rovnakom duchu sa nesie aj priložený článok v spomínanom magazíne, ktorý pochádza z pera Buzza Bissingera. Držiteľ Pullitzerovej ceny zachytáva Tigera na ceste k vrcholovému golfu a k celosvetovému úspechu i k tvrdému pádu na samé dno: "Na konci to bol odveký súboj imidžu a reality. Tiger Woods klamal samého seba v predstave, že je niekým, kým nebol - nedotknuteľným."

Ani samotný autor však golfovému esu neuprel v celej kauze poriadnu dávku odvahy a prefíkanosti. Len máloktorý verejne známy človek by totiž dokázal udržať škandál obrovských rozmerov pod pokrievkou tak dlho. Keď však už Tigerovi hrniec s cudzoložstvom a orgiami vykypel, ako zocelený muž nič nezapieral a všetkému čelil tvárou v tvár.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu