Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Neverník Tiger Woods: Žena ho zmlátila golfovou palicou!

Elin Nordegren a Tiger Woods Zobraziť galériu (5)
Elin Nordegren a Tiger Woods (Zdroj: SITA)

FLORIDA – Od džentlmena má ďaleko! Najznámejší a najlepší golfový hráč sveta Tiger Woods (33) svoju ženu podvádza ako na bežiacom páse. Niet sa čo čudovať, že manželka naňho zobrala palicu – samozrejme golfovú. Kry sa, Tiger!

Eso svetového golfu ukázalo svoju pravú tvár! Navonok distingvovaný muž, vnútri divoký žrebec. Asi tak by sa dal popísať údajný erotoman Tiger Woods. Najnovšie sa do zoznamu jeho mimomanželských afér zaradila aj čašníčka Mindy Lawton. Tá neváhala a opísala svoj románik do detailov. Všetci sa tak môžu dozvedieť, že keď spolu spali prvý krát bol Tiger „veľmi dominantný a presne vedel, čo robí. Keď sme skončili, vyzerala som ako handrová bábika, ale obaja sme mali na tvárach široké úsmevy.“ Ďalej rozpráva o tom, kde všade v Tigerovom dome si spolu užívali. Pre golfistovu manželku, švédsku modelku Elin, s ktorou má dve deti, musela byť jeho častá nevera poriadnym utrpením. S čašníčkou sa intímne stretával dokonca v období, keď bola jeho právoplatná polovička tehotná. Zdá sa, že manželské sľuby mu nehovoria vôbec nič!

Elin asi mala podozrenie, že ju jej muž podvádza už dlhšie. V blond krásavici vzbĺkol plameň hnevu a Tigerovi sa za jeho opakované nevery chcela poriadne odplatiť. Zranenia, ktoré mal na tvári, totiž vraj nie sú následkom údajnej novembrovej autonehody, ale manželskej hádky! Elin zrejme zobrala do ruky golfovú palicu a svojmu drahému ukázala, že sa dá použiť aj na niečo iné, ako je odpaľovanie loptičiek.

Viac informácii nájdete aj na Feminity.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu