Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Desať mileniek a nechránený sex... Tiger Woods sa obáva najhoršieho!

Tiger Woods Zobraziť galériu (5)
Tiger Woods

LOS ANGELES - Poriadne si zavaril! Golfovému kráľovi Tigerovi Woodsovi (33) sa manželstvo i spoločenský kredit rúca ako domček z karát - nielenže partnerky v posteli striedal ako ponožky, ale navyše nikdy nepoužil jediný kondóm. Ktoré nebezpečné dôsledky mu robia najväčšie vrásky?!

Okrúhla desiatka! To je číslo vyjadrujúce počet žien, ktoré sa doteraz priznali k sexuálnemu vzťahu s golfovým esom. Keď sa však promiskuita snúbi s hlúposťou, ako je to aj v jeho prípade, výsledok môže byť naozaj katastrofálny. Tiger totiž pri svojich posteľových dobrodružstvách ani raz nepomyslel na seba, či svoju zákonnú polovičku Elin, a s milenkami si užíval bez ochrany. Za túto nerozvážnosť teraz platí krutú daň - obáva sa pohlavných chorôb a alimentov na deti, ktoré možno splodil mimo domácej spálne!

"Nepoužíval kondómy," prezradila 24-ročná čašníčka Jaimee Grubbs, s ktorou mal slávny golfista pomer celých 31 mesiacov. "Dokonca sme to ani nerozoberali. Jednoducho nikdy žiaden nepoužil," pokračovala v šokujúcej spovedi. Na záver ešte dodala, že Tigera tiež nikdy nezaujímalo, či sa jeho milenka postarala aspoň o nejakú formu antikoncepcie.

Prekvapenie sa nekonalo ani v prípade druhej vyspovedanej milenky. Navlas rovnaké informácie médiám poskytla aj 33-ročná manažérka reštaurácie Mindy Lawton, ktorá sa kvôli afére s Woodsom obávala, že nachytala sexuálne prenosnú chorobu.

Olej do ohňa prilial aj americký bulvárny plátok National Enquirer. Ten totiž informoval, že v kauze čokoládového golfistu môžu okrem mimomanželských deťúreniec už čoskoro vyplávať na povrch a šťavnaté pornonahrávky. Nie je totiž nijakým tajomstvom, že Tiger podvádzal svoju krásnu manželku práve kvôli svojim perverzným chúťkam.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu