Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrhlík Tiger Woods: Víkendové orgie s 15 šľapkami!

Tiger Woods a jeho najobľúbenejšia prostitútka - Loredana Jolie Zobraziť galériu (8)
Tiger Woods a jeho najobľúbenejšia prostitútka - Loredana Jolie

LOS ANGELES - Jedna mu nikdy nestačila! Správanie najlepšieho golfistu sveta v posteli pripomína sexuálneho maniaka, ktorého len tak niečo neuspokojí. Tiger Woods (33) nielenže podvádzal svoju ženu s milenkami, ale po víkendoch si užíval aj na hriešne drahých orgiách s viac ako tuctom luxusných prostitútok... Naraz!

Ženu s deťmi nechal doma a poriadne si vyhodil z kopýtka! Presne tak vyzeral nie práve zriedkavý víkendový scenár v rodine golfového esa, ktorý médiám prezradila odborníčka na dohadzovanie sexuálnych dobrodružstiev prominentným zákazníkom. Najznámejšia bordelmama v Hollywoode a majiteľka eskortnej služby v jednom, Michelle Braun, pikantné detaily o Tigerových zvrhlých hrátkach vylíčila v rozhovore pre americké noviny E! News.

Michelle v zarážajúcej spovedi priznala, že čokoládovému zvrhlíkovi zvykla zabezpečiť desať až pätnásť prvotriednych šľapiek naraz, ktoré mu boli k dispozícii celých 48 hodín. Za takýto "rušný" víkend pani Braunová zinkasovala celkom slušnú sumičku - 60 tisíc dolárov. Ak si však nejaké dievča získalo jeho mimoriadne sympatie, Tiger bol ochotný zaplatiť oveľa viac!

"Jednou z jeho najobľúbenejších bola Loredana Jolie (sicílska playmate, ktorá od štrnástich rokov žije v New Yorku, pozn. red.). Stretávali sa v roku 2006 a začiatkom roka 2007. Len za ňu zaplatil 15 tisíc dolárov," rozrozprávala sa o svojom biznise Michelle. Zaujímavé je, že v jej očiach nikdy nepatril medzi perverzných úchylákov, práve naopak: "Vykľul sa z neho skutočne milý človek, mal dobré spôsoby." To si však o jeho správaní rozhodne nemyslí manželka Elin, ktorá krátko po Vianociach naplno rozbehne rozvodový cirkus na súde.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu