Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Pretvárka Bartošovej a Pomejeho: Takto klamali celý národ!

Pretvárka v podaní Ivety a jej manžela Zobraziť galériu (10)
Pretvárka v podaní Ivety a jej manžela

PRAHA – Hrali divadielko! Vzťah Ivety Bartošovej (43) a jej manžela Jiřího Pomeje (44) ani zďaleka nebol taký ideálny, ako ho na verejnosti prezentovali. Po speváčkinom odhodlaní k rozvodu totiž vychádzajú na povrch rôzne zaujímavosti.

Intímnosti na verejnosti, prejavy lásky, nežné bozky, snaha splodiť dieťa... Tým všetkým na seba strhávala dvojica počas mája a júna tohto roku pozornosť. Určite si mnohí diváci pamätajú, ako oduševnene prežíval Jiří Pomeje účinkovanie svojej polovičky v Let´s Dance 3. Nechýbal na žiadnom televíznom prenose a dokonca ho Iveta raz zapracovala aj do tanečnej choreografie.

Ako sa však teraz javí, aj ich vzťah bol iba šou pred kamerami. Minimálne zo strany speváčky. Tá totiž najnovšie šokuje  svojim vyjadrením, že rozvod zvažuje už viac ako šesť mesiacov! Z toho vyplýva, že spomínané prejavy vzájomnej náklonnosti boli v minulosti iba pretvárkou.

A rovnako tak aj tvrdenia o nekonečnej láske, ktoré opakovala pri každej možnej príležitosti. "Svojho manžela milujem," znelo často z jej úst. Keď sa niekto náhodou Bartošovej spýtal na rozvod, ihneď ho hnala kade ľahšie. 

Odvtedy sa však zjavne veľa zmenilo a stroskotanie pätnásťmesačného zväzku naberá čoraz reálnejšie kontúry. Iveta sa definitívne rozhodla pre rozvod, Pomeje je nešťastný. Pre denník Aha! so slzami v očiach poznamenal: „Stačí, aby lúskla prstami a ja sa k nej hneď vrátim, Stále ju veľmi milujem.“

Vyzerá to však tak, že Iveta sa rozhodla s Pomejem definitívne skoncovať. A to nie len samotným rozvodom, ale aj rozviazaním pracovnej spolupráce. Zbavila ho totiž funkcie svojho manažéra. Všetko teda nasvedčuje tomu, že Pomeje ostane s prázdnymi rukami a Bartošová s prázdnou posteľou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu