Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kruté ultimátum pre Mokrého: Budeš ticho, inak...!

Možno sa Juraj opäť neovládne a za svoju spontánnosť zaplatí. Zobraziť galériu (4)
Možno sa Juraj opäť neovládne a za svoju spontánnosť zaplatí.

BRATISLAVA – Už o niekoľko hodín spoznáme víťazov ankety Slávik 2009. Slávnostným večerom bude divákov sprevádzať moderátor Juraj Mokrý (32). Na rozhodnutí obsadiť ho do tohto postu by nebolo nič zvláštne - veď je u ľudí populárny, čo dokázal aj víťazstvom v Let´s Dance 3, ale... jeho správanie pred kamerami je nevyspytateľné. Tvorcovia šou sa preto rozhodli poistiť.

Obavy tvorcov z prípadného moderátorského excesu sú oprávnené. Juraj Mokrý je totiž známy tým, že si nedáva servítku pred ústa. A obzvlášť nie v prípade, ked ide o herca Tomáša Maštalíra, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou stojí za rozpadom vzťahu exrosničiaka a Diany Mórovej. Ironické poznámky na Maštalírovu adresu si preto Mokrý zo svojich úst neodpustí pri takmer žiadnej príležitosti. A verejné vystúpenia nie sú výnimkou.

Televízia Markíza, ktorá Slávika 2009 odvysiela, sa preto logicky obáva nejakého Jurajovho žartíku. Z tohto dôvodu sa rozhodla pre určité opatrenia. Podľa našich informácií sa produkčný dom Forza, ktorý sa spoločne s Markízou podieľa na tvorbe programu, musel za moderátora zaručiť. Juraj nesmie nič vyviesť.

Na vyžiadanie televízie si moderátor musí odpustiť akékoľvek nemiestne poznámky. Ba čo viac, z jeho úst by nemalo zaznieť ani meno samotného Maštalíra. Ak k tomu náhodou dôjde, tak udelí vedenie v Záhorskej Bystrici pokutu spomínanému produkčnému domu. Následne na to by potom oni sankcionovali moderátora. Keď sme sa nato spýtali PR manažéra Forzy Martina Šestáka, odbil nás slovami: „K podmienkam zmluvy sa vyjadrovať nebudeme.“

Priestor na vyjadrenie sme dali aj Jurajovi Mokrému. „Kádrové nariadenia boli v kurze pred novembrom 89,“ reagoval spôsobom sebe vlastným. Podľa jeho ďalších slov je však očividné, že si túto moderátorskú ponuku cení. „Markíze vyjadrujem úprimné slová vďaky, že ma posadila do monopostu hostiteľa Slávika 2009,“ poznamenal Juraj. Ako sa teda na základe jeho vyjadrení zdá, bude sa snažiť vyhnúť akýmkoľvek nevhodným komentárom. Nezabúdajme však, že Juraj rád šokuje a jeho správanie je nevyspytateľné. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to dnes večer dopadne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu