Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Módna súťaž missky Mendrejovej: Vybrala si samé vychrtliny!

Denisa Mendrejová a vychudnuté finalistky Supermodel of the World Zobraziť galériu (11)
Denisa Mendrejová a vychudnuté finalistky Supermodel of the World

BRATISLAVA – Kosť a koža! Takýmito kritériami sa zrejme riadila Denisa Mendrejová (23), usporiadateľka Supermodel Of The World, keď vyberala dievčatá do súťaže. Presvedčte sa sami na záberoch zo štvrtkovej prehliadky.

Dievčatám sa počas predvádzania očividne triasli kolená. Hoci na tom niesli vinu najmä nervozita a tréma, chvíľami to však vyzeralo tak, že ich tenké špáradlá - nohy, neudržia. Pohľad na slečny, ktoré sa prechádzali po móle, bol miestami naozaj odstrašujúci. Telo obtiahnuté iba kožou a trčiace kosti však paradoxne neprekážajú šéfke súťaže Supermodel of the World Denise Mendrejovej.

„Hľadám dievčatá veľmi vysoké, chudučké, veľmi štíhle,“ netajila Denisa - úradujúca kráľovná krásy Miss Universe SR 2009 svoj zámer. Na otázku, či sa nebojí obvinenia, že podporuje anorexiu, blondínka odpovedala: „Nie, pretože ja som štíhla od prírody a nestretla som sa s tým.“

Ako nám Denisa na prehliadke ďalej priznala, váhu svojich zverenkýň poctivo sleduje. Ak priberú, je to hneď vidno. Mendrejová sa podľa vlastných slov snaží držať trendu, aký je nastolený vo svetovom modelingu, kde sú preferované na mólach takéto typy dievčat.   

Viac informácií o prehliadke nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu