Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bartošová: Hrozí jej prasknutie cysty a vnútorné krvácanie!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová

PRAHA - Stav Češky Ivety Bartošovej (43), ktorú nedávno hospitalizovali, sa nezlepšuje. Speváčke, ktorá začiatkom septembra potratila, sa vytvorila cysta a tú jej lekári odporúčajú vyoperovať.

Ako informoval internetový portál iDNES.cz, speváčka by sa operácii mohla vyhnúť, ale riziko je príliš vysoké. "Je tu riziko, že cysta praskne a Iveta vnútorne vykrváca," uviedol speváčkin manžel a manažér Jiří Pomeje. "Iveta sa preto radšej rozhodla pre operáciu," dodal.

Matka 13-ročného syna Artura by mala zákrok podstúpiť vo štvrtok 8. októbra v nemocnici v Podolí, kam ju manžel prevezie z kliniky GHC. Ak nenastanú komplikácie, 43-ročnú slávicu by mali v sobotu prepustiť do domáceho liečenia. Paradoxne, práve operácia by mala Bartošovej pomôcť zvýšiť šance na otehotnenie. Túžbou po potomkovi sa netají najmä druhý raz ženatý herec a producent.

Speváčka by sa chcela čo najskôr vrátiť do muzikálu Děti ráje, ktorý mala tento týždeň začať nacvičovať. "Pokiaľ pôjde všetko podľa plánu, Iveta sa chce už v utorok pozrieť na skúšku," povedal Pomeje. "Producent muzikálu Viktor Mráz na ňu počká, aj keby nemohla odohrať premiéru," uzavrel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu