Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pobláznená Bartošová: Trepala o tehotenstve a pritom...

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová

PRAHA – Planý poplach! Speváčka Iveta Bartošová (43) si zrejme veľmi praje dieťatko. Dokonca až tak, že žalúdočnú nevoľnosť na svojom koncerte vydávala za tehotenstvo.



Iveta Bartošová sa v piatok na koncerte v Spišskom podhradí podelila s fanúšikmi o novinku. Vraj je tehotná, čomu nasvedčovali bolesti a nevoľnosti. Všetko je ale úplne inak!

Topky.sk sa Ivete ani jej manželovi Jiřímu Pomejemu nedovolali. Preto sme sa obrátili na hovorkyňu muzikálu Děti ráje, v ktorom má Iveta účinkovať. Boli sme totiž zvedaví, či speváčkin druhý stav neohrozí pripravované dielo. A dozvedeli sme sa šokujúce informácie!

„Pani Bartošová nie je tehotná, práve dnes sme sa o tom rozprávali. Mala pár dní meškanie menštruácie a bolo jej zle od žalúdka. Preto si myslela, že je tehotná. To sa však nepotvrdilo,“ povedala nám Kristína Horáčková. Iveta s Jiřím si teda na svoje prvé spoločné dieťa ešte musia počkať, hoci podľa ich vlastných vyjadrení na ňom začali pracovať hneď po skončení šou Let’s dance.

Pre Ivetu však máme aj dobrú správu. Ak sa jej v blízkej dobe podarí prísť do druhého stavu, jej prácu to neohrozí. „Nám by to nevadilo, bolo by to prvé „dítě ráje“. Prispôsobili by sme sa tomu,“ prezradila nám Horáčková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu