Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jiří Pomeje: Iveta je na tom zle... Môže umrieť!

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová. Zobraziť galériu (5)
Jiří Pomeje a Iveta Bartošová.

PRAHA – Infúzie a strašné bolesti! Iveta Bartošová (43) má vraj po nedávnom potrate zápal obličiek, močového mechúra a brušnej dutiny. Dokonca sú údajne zasiahnuté aj jej pohlavné orgány! Podľa jej manžela Jiřího Pomejeho (44) sa na tento vážny stav aj umiera.

Znovu víria mediálnu hladinu! Iveta Bartošová nedávno tvrdila, že je tehotná. Potom túto informáciu poprela. O pár dní pre zmenu vyhlásila, že potratila. Nikto jej to neveril, Iveta ale v príbehu pokračuje ďalej!

V nedeľu bola totiž hospitalizovaná na jednej pražskej klinike. Informácie o jej zdravotnom stave hovoria o ťažkom zápale obličiek, močového mechúra, brušnej dutiny a navyše má vraj na pohlavných orgánoch neidentifikovateľný patologický útvar. Toto všetko má vraj byť spôsobené nedávnym potratom.

Ako napísal český denník Aha!, Ivetin manžel Jiří Pomeje hovorí o speváčkinom stave dosť dramaticky. „Lekári povedali, že žena slabšej telesnej stavby by toto nemusela prežiť,“ citovali ho. Zaujímavé je, že v stredu samotná Iveta Bartošová rozoslala prostredníctvom svojho manžela českým médiám tlačovú správu. V nej komentovala svoj potrat a odlúčenie od manžela, ktorý nakrúcal v Poľsku. Nevynechala ani svoj zdravotný stav. „Určite je dosť tém, o ktorých sa dá v súvislosti s nami písať. A verte, že sa obaja vynasnažíme, aby bolo stále o čom písať,“ uviedla tam.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu