Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bartošová na dne: Skončila v nemocnici!

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová Zobraziť galériu (10)
Jiří Pomeje a Iveta Bartošová (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA – Hospitalizácia! Česká speváčka Iveta Bartošová (43), ktorá nedávno potratila, je vo vážnom stave. To aspoň sama tvrdí vo vyhlásení, ktoré poslala prostredníctvom svojho manžela Jiřího Pomeje (44) do redakcie českého denníku Aha!.

Topky.sk prinášajú prepis Bartošovej vyjadrení v plnom znení:

Vážení priatelia, kamaráti!

Volím túto nezvyklú formu kontaktu s vami, pretože momentálne nemám inú možnosť. Ocitla som sa totiž vo veľmi vážnom zdravotnom stave v nemocnici a nechcem čakať s určitými vecami až na svoje prepustenie, pretože neriešené problémy majú tendenciu narastať.

Prišla som o toľko chcené dieťa. To je pre každú ženu veľká rana. A k tomu som zhodou okolností zostala na všetku tú bolesť sama, pretože manžel bol pracovne v zahraničí a tak som sa v tej bolesti topila, občas niečo povedala a výsledkom bola neuveriteľná kauza v médiách, kde sa pochovalo naše dieťa, ale spolu s ním aj naše manželstvo a svojím spôsobom aj ľudská dôstojnosť môjho manžela.

A tak vás všetkých veľmi prosím, aby ste do nás už nestrieľali otrávenými šípmi. Nerozvádzame sa, máme sa stále radi a ja si svojho manžela veľmi vážim za to, čo pre mňa urobil. Je mi ľúto, keď sa o ňom píše nepravda.

Určite je dosť iných tém, o ktorých sa dá v súvislosti s nami písať. Napríklad o muzikáli Děti ráje, na ktorý sa nesmierne teším. Alebo o úspechu môjho manžela v Poľsku. A verte, že sa obaja vynasnažíme, aby bolo stále o čom písať. Len dúfam, že už budú pozitívnejšie správy, než boli tie doterajšie.

Tešíme sa na vás.

Vaša

Iveta Bartošová

 

V súvislosti s Bartošovej hospitalizáciou zisťujeme ďalšie podrobnosti. Jej manžel Jiří Pomeje má však vypnutý telefón. O zdravotnom stave českej speváčky budeme informovať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu