Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plochý hrudník a oblý zadok - Drew, toto majú byť sexi svaly?!

Drew Barrymore Zobraziť galériu (8)
Drew Barrymore

LOS ANGELES - Neschudla, no údajne má krásne vytvarované a pevné telo! Presne to tvrdila herečka Drew Barrymore (34) po natáčaní jej najnovšej snímky. Na premiére bola síce sexi, no namiesto svalov predviedla len guľatý zadok a veľmi skromný objem vo výstrihu!

Hollywoodska kráska nedávno dokončila komédiu s názvom Whip It!, ktorá je zároveň jej režisérskym debutom. V jednom z rozhovorov po skončení nakrúcania si pochvaľovala predovšetkým vylepšenie figúry, pričom ale nešlo o nijaké drastické zhadzovanie kilogramov: "V skutočnosti som neschudla. Zostala som pri rovnakej váhe, ale môj tuk sa zmenil na svaly, čo je naozaj skvelé."

Drew takisto prezradila, že si plne uvedomuje dôležitosť pravidelného cvičenia. Vie totiž, že bez pohybu sa jej svalstvo opäť premení na tukové vankúše a všetko sa vráti do pôvodného stavu ako bumerang. Na svojich krivkách preto pracuje tak často, ako jej to dovolia pracovné povinnosti - pri krajších tvaroch by totiž rada zostala aj naďalej: "Chcem si svoje svaly udržať, sú sexi!"

Herečka a najnovšie aj režisérka sa v utorok v plnej kráse predviedla na premiére svojho filmového projektu, na ktorý je patrične hrdá. Na z jej strany dlho očakávaný večer zvolila čierne priliehavé šaty módnej značky L’Wren Scott a červené saténové lodičky s otvorenou špičkou. Hoci prítomným hosťom viac ako jej svalstvo padlo do oka skôr oblé pozadie, Drew vyzerala očarujúco a žiarila spokojnosťou. Bodaj by aj nie - na jej režisérsku prvotinu sa prišiel pozrieť aj taký guru z brandže, akým je Steven Spielberg.







Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu