Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pamela bez zábran: Okrem zadku v tangáčoch ukázala aj silikóny!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson

AUCKLAND - Pre tých, ktorým jej zárez na zadku nestačil, pripravila príjemné prekvapenie. Exhibicionistka Pamela Anderson (42) sa v Austrálii nenechala zahanbiť a na móle si pozornosť užívala takmer nahá - tentoraz sa bolo na čo pozerať naozaj z každého uhla!

Bývalá sexi záchranárka zo seriálu Pobrežná hliadka uplynulý týždeň strávila u protinožcov, kde sprevádzala svojho dlhoročného priateľa a svetoznámeho návrhára Richieho Richa. Ten obohatil novozélandský týždeň módy o svoje kreácie šetrné k životnému prostrediu, ktoré však tentoraz (na potešenie zástupcov mužského pokolenia) toho veľa nezakrývali.

Dôkazom sa vo štvrtok stal odvážny ružový model s hlbokým výstrihom na chrbte. Pamela ho predvádzala aj na tlačovej konferencii a po celý čas si ho musela pridŕžať na objemnom poprsí. Outfit pripomínajúci uterák omotaný okolo tela bol tak nielen nepraktický, ale navyše jej odhaľoval čiarku medzi "polkami".

Vyvrcholenie v podobe ešte odvážnejšej módnej "vychytávky" prišlo o deň neskôr, keď sa silikónová modelka predvádzala na móle iba v červených tango-nohavičkách a v priesvitnom kuse látky, po ktorým sa jej rysovali veľké prsia aj s bradavkami. Multifunkčnosť uleteného modelu Pamela podčiarkla hneď niekoľkými variáciami - urobila z neho zvršok s kapucňou, odvážne "kokteilky" bez ramienok, ale aj obyčajnú handru odhaľujúcu jej holé pozadie...







Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu