Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka Drew Barrymore sa opäť vydala: Svadbu mala vo vlastnej záhrade!

So súčasným manželom Willom Kopelmanom čaká svoje prvé dieťa Zobraziť galériu (3)
So súčasným manželom Willom Kopelmanom čaká svoje prvé dieťa

MONTECITO - Americká herečka Drew Barrymore (37) sa v sobotu vydala za podnikateľa Willa Kopelmana. Svadba, ktorú pripravili Yifat Oren a Stefanie Cove, sa konala v jej dome v kalifornskom Montecite.

Podľa zdroja blízkeho herečke išlo o "klasickú, jednoduchú, no veľmi peknú svadbu v záhrade." Medzi hosťami na slávnosti nechýbal komik Jimmy Fallon s manželkou Nancy Juvonen, herečka Busy Philipps s manželom či herečka Cameron Diaz.

Drew Barrymore má za sebou dve neúspešné krátke manželstvá. V roku 1994 bola pár týždňov vydatá za barmana Jeremyho Thomasa a v roku 2001 niekoľko mesiacov za komika Toma Greena. Už vo veku 16 rokov sa zasnúbila s hollywoodskym producentom Lelandom Haywardom, no po pár mesiacoch zásnuby zrušila. Až päť rokov jej vydržal vzťah s bubeníkom skupiny The Strokes Fabriziom Morettim. So súčasným manželom Willom Kopelmanom čaká svoje prvé dieťa. Údajne by to malo byť dievčatko.

Herečka sa do pamäte filmových fanúšikov vryla v roku 1982 ako malá Gertie vo filme svojho krstného otca Stevena Spielberga E.T. - Mimozemšťan. Hrala aj v snímkach Pištoľníčky (1994), Nepobozkaná (1999), v dvoch filmoch o Charlieho anjeloch (2000, 2003), 50x a stále po prvý raz (2004), Sme v pohode (2009) či Láska na diaľku (2010). Za úlohy v snímkach Nezmieriteľné rozpory (1984) a Guncrazy (1992) ju nominovali na Zlatý glóbus. Toto ocenenie napokon dostala za rolu Edith Bouvier Beale v televíznom filme Grey Gardens (2009). Ako režisérka sa predstavila snímkou Rollerky (2009). Barrymore je krstnou mamou Frances Bean Cobain - jediného potomka Kurta Cobaina a Courtney Love. 

Tip: Pozrite si Drew Barrymore alebo Cameron Diaz vo filme. Vyhľadajte ich na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu